Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři přátelé slouží jako elitní zabijáci mezi císařovými vojáky. Jednou dostanou za úkol zabít náčelníka zločineckého klanu. Tento úkol ovšem splní jen na oko a do paláce dovezou cizí mrtvolu. Šéf tajné policie, sám členem klanu, se jich pak snaží zbavit, aby nikdy nemohli prozradit svá tajemství. Příběh zasazený do Číny za dynastie Ming je plný soubojů, intrik, ale též romantických vztahů hrdinů ke svým dívkám. (Tamten)

(více)

Recenze (22)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit, že tohle je taková bomba podle některých, ale za mě to byl jen průměrný film, který ani v soubojích neměl co extra nabídnout. Musel jsem si několikrát opravdu ověřit, že chci hodnotit zrovna toto. Příběh byl klasicky po čínsku zamotán do intrik, což bylo samozřejmě plus. Ale celkově výsledek není dost dobrý. Dalo se to, ale celkově nic moc tento film. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Solidní historická akční krimi,jejíž story by seděla i do současný policejní kriminálky(císařský zabijáci/policie x kriminálníci x korupce x úklady x vraždy x úplatky).Trpí ale tak trochu televizní produkcí,kde kostýmy a tváře herců převyšujou choreografii a jejich bojový skilly.Škoda,v rukou schopnějšího režiséra,syrovější přízemnější akcí a produkcí Tygra a draka to mohla bejt pecka. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Cchi Mush Khe Ty Cchi bez Dhar Ťan Ňa-ňa po Kantonsku jsou rozhodně příjemným překvapením. Žádný přílišný letecký Den NATO, žádné markantní obvyklé opičí čurákování, jen poměrně brutální a výpravně natočená Zrada a pomsta s překvapivě humánní stopáží, kde i ty jakože hodné opičky nejsou vyloženě kladné a každá je svým způsobem trochu svině. Akorát by je opravdu měli pro evropského diváka začít vybavovat zřetelnými jmenovkami, třeba něco jako „HELOU, já jsem KONG“, protože první půlhodinu jsem byl opět naprosto v prdeli a čuměl na to jak do zdivočelého šimpanzího výběhu, nemaje absolutně tucha, kdo je Jing a kdo Jang. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší Asie na konci roku !! Po Rurouni Kensin sjetej tento kousek, který úžasně drží filmové subžánrové tradice "šermírských filmů" a rozehrává asi 80 minut non-stop řežby se zbraněma. Furt a furt, nonstop řežba s 20 minutovou kecací vskuvkou. Trojička řezníků se šavlema" to má fakt v paži ;-) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Příběh tří kamarádů, z nichž jeden udělá něco, co výrazně ovlivní osudy všech. Bez zbytečného moralizování a patosu, sledujeme, jak se ve snaze naplnit své touhy a současně i přání svých skorobratrů, rozhodne člen císařských zabijáků pro podvod a spustí tak sled událostí, které po hodince a půl nepřinesou žádnou speciální pointu, ale přesto vzbudí emoce. Je sympatické sledovat právě to zmiňované bratrství, kdy je nezjištnost a důvěra podrobena velkým zkouškám. Zpětně si uvědomuji, že Zai Chen Shui je odlišné od ostatních akčních a historických rubaček i tím, že se jde malinko víc do hloubky postav, které nejsou řízeny posláním, ctí, nebo nějakou vznešenou snahou nastolit spravedlnost. Chtějí žít v rámci možností normální život. Ze začátku jsem moc nadšený nebyl...čekal jsem víc soubojů, super choreografii...ale o tom tento film primárně není. Kupodivu je zajímavější to mezi těmi souboji. Dám 4*, ale tu čtvrtou jsem si skoro celou, musel půjčit z čínské vlajky...jinak bych to neposkládal. ()

Galerie (100)

Reklama

Reklama