Reklama

Reklama

Tajemství jejich očí

  • USA Secret in Their Eyes (více)
Trailer 5

Vyšetřovatelé FBI Jess a Ray jsou sehraní, jsou si blízcí a jejich společná kariéra je na vzestupu. Nový případ s nimi ale pořádně zamává a do duší jim nesmazatelně vypálí cejch bolesti. Dostanou za úkol vyšetřit nález brutálně zavražděné mrtvoly pohozené v popelnici a na místě zjišťují, že mrtvá dívka je Jessinou nezletilou dcerou. Další zděšení následuje. Přestože se podaří najít a zadržet podezřelého, případ se zhroutí, údajný vrah zůstává na svobodě a mizí neznámo kam. Po třinácti letech posedlého pátrání na vlastní pěst objeví Ray nové vodítko, jež by mohlo přinést vyřešení případu. Do objevené stopy se zakousne a zároveň vyvíjí nátlak na státní návladní (Nicole Kidman), aby mu pomohla dotáhnout vyšetřování do konce. Někteří jsou při tom ochotní zajít dál než ostatní. Nikdo však není připravený na šokující tajemství, které se nakonec objeví. (Bontonfilm)

(více)

Videa (21)

Trailer 5

Recenze (201)

stration 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudně natočený film, který celou dobu čeká, aby nám předvedl šokující pointu. Ta je sice fakt dobrá, ale celý děj před tím probíhá způsobem "už ho skoro máme - zase nám utekl". Ejiofor hraje dobře, Nicol je půvabná, Julia strhaná a všichni se snaží. Ale režiséra si mohli všichni vybrat podstatně lépe. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Vášeň vždycky zvítězí." Průměrný thriller s otravným přeskakováním mezi dvěma časovými liniemi - vyšetřováním čerstvého znásilnění a vraždy a vyšetřováním téhož po 13 letech. Ejiofor charizmatický sympaťák jako vždy, Kidmanka tam má dobrou scénu, kde provokuje vraha (a líbila se mi romantika mezi ní a Ejioforem), Roberts jako zničená matka kromě štkaní nad mrtvou dcerou v popelnici nemá moc co hrát. Finále překvapí, ale do kolen nepošle. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak, jako se neskutečně plouží vyšetřování, tak i "jede" film. Ale konec mě když se nad tím zamyslím, celkem rozsekal. Jo a ještě dík, chlapi všimněte si, jakej je rozdíl, když si ženská na ksicht namaluje obličej a nebo ne. Oběma je 49. Jinak systém je nastaven a už si sedá. Tedy díky kouzelné formulce v zájmu bezpečnosti a v boji proti terorismu, budete všichni v prdeli a musíte ustoupit dalším nesmyslným byrokratickým nesmyslům. Jo boj s terorismem je výhodnej byznys. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

až kdesi v druhej polovici ma niektoré sekvencie upozorňovali ze som niečo také videl, najprv som chcel "obviňovať" režiséra a scenáristu že je to kradnutý námet ale v závere a v diskusiách a komentároch som zistil ze tento film je "rimejk". Vyber hercov ešte nemusí poznamenať že bude lepší .U mňa to platilo. Pôvodný film bol predsa len troska exotickejší. :( ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Co s tím, že je tam plejáda hereckých es, když je to natočené jak video film ze zapadlého kouta americké půjčovny. Kidman sterilní, Roberts podivně dřevnatá (a strašně nehezká) a Ejiofor jako hlavní postava totálně nezáživný. Alespoň něco zachraňuje překvapivé finále. Ale na skoro dvouhodinový film to je smutně málo. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (9)

  • Při výrobě filmu zemřela matka herečky Julie Roberts, která se vrátila k natáčení 5 dní po její ztrátě. (Spidey3)
  • Postava, která se musí vyrovnat s těžkou osobní ztrátou, byla původně mužská. Ovšem ve chvíli, kdy o roli projevila zájem Julia Roberts, vrátil se Billy Ray (režisér a scénárista) k psacímu stolu, hotový scénář ještě překopal a roli změnil na ženskou. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama