Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době téměř pětihvězdičková komedie. Dvojice Niro/Efron je naprosto úžasná, především De Niro na staré kolena hláškuje jak blázen a nejde mu o nic jiného než si to rozdat se sexy školačkou Aubrey Plaza !! :D Highlightem je definitivně scéna, kde si Zac Efron zakouří crack a co následuje potom je doslova k utrhnutí bránice. Solidně nahláškované, zvrhlé a se silným erotickým nádechem. Paráda víc podobných komedíí. 85% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Dúfam, že posledný krát vydýchneš pri lízaní mojej mušličky..." Ach jáááj...Ani vy sa nestačíte čudovať kam to až deNiro spadol? Mám z neho pocit, že by sa dal v pohode ukecať i na účinkovanie v Ordinácii v ružovej záhrade. Aby som len nekritizoval, asi 2-3 krát som sa dobre zasmial, ale to je asi tak všetko. Ostala len hromada trápnych kecov, nepodarených vtipov a príbeh, ktorý sa dá predvídať už po niekoľkých minútach. Neviem ani ako to hodnotiť. Pridať mu hviezdu za to , že sa mu vúbec podarilo rozosmiať ma? 50% je tak akurát, ale tri hviezdy sa mi zdajú dosť. A DeNiro?? Kurva spamätaj sa! 40%. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie o cestě slušného syna z ovdovělým Dědou,který si chce užít život.Parádní Robert De Niro,který si to opravdu užívá a nebýt jeho tak je to pro mě průměrný film.Máme tu i trochu kanální humor,ale není to přehnaní a pěkně to tam sedne.Zaca Efrona sice moc nemusím,ale zde se to dalo a kdo měl rád třeba Fotr je Lotr tak hlavně kvůli Robertovi mu ten film nejspíš sedne.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama