Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci šukat, až mi z toho odpadne pták. Chci ošukat koně a pak vypít jeho krev." Já to tedy nechci, ale kdybych měl patnáctiletou pauzu v zasouvání, tak bych možná až tak kritický nebyl. A taky by mě zajímalo, jak bych reagoval, kdyby mě mladá rajda vyzvala, abych odpálil koule do její vagíny. Jelikož jsem neuvěřitelně statečný, tak bych se před ní asi odběhl schovat do atomového krytu, ale kdo ví? Já tedy ne. Já vím jen to, že tohle bylo spíš sprosté než vtipné, ale nejednou jsem při tom vyprsknul smíchy, takže moje seriózní JÁ prohrálo s mým zvrhlým JÁ, což mě stojí fant ve formě tří hvězd. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pařba v Daytoně. Je to dementní, sexistické, zhulenecké a krajně oplzlé. Strkají se tam palce do zadků, pšouká, pokládají ptáci k obličeji a co je vůbec nejhorší, Kotka Efrona dvakrát pustí k mikrofonu, ale pokud se mám dívat na tisíckrát omílané schéma romantické komedie s kapkou moralizování, tak raději v tomto dekadentním obalu. Bobby se rolí vilného vdovce sice dopustil dalšího inkontinentního projevu směrem k vlastní reputaci, ale já měl pocit, že si to mezi mladými užíval.. ()

Reklama

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie. Naozaj obrovské. Takú hlúpu a podpriemernú komédiu som nevidel ani nepamätám. Účelom malo byť zrejme pobavenie diváka na báze nadávok a zvrhlosti starého pána, ktoré občas vynikli vtipne, no v takom veľkom množstve a niekedy úplne od veci znižovali moje kladné pocity čím ďalej, tým viac. Nehovoriac o trápnych scénach, s trápnymi dialógmi, ktoré boli veľakrát mimo. A bonus, záverečná scéna. Neviem, či mám plakať alebo sa smiať. Starý dobrý Foter je lotor. Zlatá klasika. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z. Efrona moc nemusím ale R. De Niro je bourák. Ale v ústřední dvojici nevidím ten zásadní problém. Čekal jsem od toho prostě větší porci humoru. Pár scén mě sice pobavilo a i pár dobrejch hlášek by se našlo ale jako celek mě to prostě nebavilo. Podívat se na do dalo ale určitě nejde o film ke kterýmu bych se vracel. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)
  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama