Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Začínam už byť presvedčený, že sa R. de Niro nevie alebo nechce zmieriť so svojou starobou, pretože v poslednom čase točí iba filmy, ktoré sa venujú problémom so starobou a o tom, aké úžasné je žiť aj v pokročilom veku, a že život starobou ešte nekončí. Už začína byť monotónny. Jeden-dva filmy sa ešte dajú pochopiť, ale keď je už toho moc, tak je z toho človek logicky presýtený. Na druhú stranu ale uznávam, pár komických výstupov sa tu celkom vydarilo, ale aj tak nečakajte žiaden komediálny zázrak. Možno by pomohlo, keby sa tu viac zatlačilo na drámu a ponúklo sa tým divákovi i niečo viac, ako len pár lacných gagov s opitým Zacom Efronom. 50/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorový příklad komedie, kterou ocení spíš chlap, než ženská. Postava Roberta De Nira se totiž dá vcelku pochopit, když jste chlap, ale když jste ženská a k tomu třeba ještě zajetá feministka, tak pro Vás každá narážka na cokoliv bude dost rasistická a hodně osobní. A možná proto tu je série odpadů, kterou vůbec nechápu. Já jsem se od srdce párkrát fakt zasmál. Dělá to ze mě horšího člověka? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko chvál som počul, že akú skvelú komédiu natočili, a ja pri pozeraní tohto diela nechápem o čom to vlastne hovorili. Myslel som, že Zac Efron už má svoje obdobie trápných rolí za sebou, no a že taký kvalitný herec ako Robert De Niro sa upíše takejto kravine, no to by ma nenapadlo. Čakal som oveľa inteligentnejší humor, ktorý bude maximálne tak ochutený nejakou iróniou a sarkazmom (to by som bral), no namiesto toho to bola konská dávka plytkého, absurdného a nevkusného "humoru" akoby vystrihnutého z druhotriednej americkej teenage komédie. No ďakujem pekne, ale toto nie! Takto si dobrú komédiu určite ani náhodou nepredstavujem... za toto maximálne 1*. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)
  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama