Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

I Give It a Year mě příjemně překvapilo, tohle ani ne - možná proto, že se tentokrát Mazer nechopil i scénáře. U Phillipse je znát, že je to jeho prvotina, a tak v mnoha scénách působí jako nevyblázněnej puberťák, co jen tak bez ladu a skladu sype z rukávu více či méně povedený hlášky. Tak jako tak, aspoň jednu (téměř doslova) kulervoucí scénu to má - divoký probuzení po crack párty - a Zoey Deutch vypadá na americkou Rose Byrne, takže si zase tolik stěžovat nemůžu. :) ()

Reklama

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

„Dědku, to teď stříkáš nebo umíráš?" „Možná oboje!" V poslední době mi komedie vůbec nejdou po chuti, ale na tenhle sprostej, nadrženej a šílenej flák jsem se těšil hned ze dvou důvodů. A ty dva důvody hrajou hlavní role. Dědečkovi, bývalému mariňákovi, umře jeho milovaná manželka na rakovinu a dědu Roberta De Nira nenapadne nic lepšího, než donutit svého vnuka ať s ním zajede na Floridu na pár dní si orazit. Vnuk Zac Efron má těsně před svatbou, ale i tak na dědovo pozvání kývne. Hezká rodiná komedie, že? Jenže děda De Niro nejede jen na golf, v prvé řadě chce, dle jeho vlastních slov, šukat, šukat, šukat, šukat. Tak se jede šukat, což ale vnuk netuší. Road movie, kde se potkal veterán všech žánrů Robert De Niro a mladičkej šušeň Zac Efron, kterej má celkem nakopnuto směrem nahoru. De Niro se naplno předvedl už v trilogii Fotr je..., tady ale předvádí těžko stravitelnou ale hodně sympatickou postavu perverzního dědka, kterému nedělá problém ojet studentku, lhát všem na potkání, vypálit si držku marihuanou s bandou niggaz a neustále si utahovat ze svého vnuka. Zac Efron oproti tomu hraje ušlápnutého ťulpase s nudnou prací, s na pěst snoubenkou a naprosto idiotským vkusem oblékání. Dohromady jim to ovšem šlape jako hodinky a nebýt někdy až moc přehnané vulgarity (hlavně ze strany De NIra), tak je tu komedie roku. Několik narážek (lesbická vnučka, palec v řiti...) je ale přímo k posrapopukání. Do toho se zamotá několik dalších „sympatických" postav a je zaděláno na hromady průserů. Soundtrack potěšil (hlavně Duke Dumond), vizuál slunné Floridy paráda, technicky bez chyby. Jen trochu ubrat na vulgarismu... ale na to sere bílej tesák. Za mě palec hore. Teda, za mě palec Efronovi do řiti. Silné 4* a.k.a 85% ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno podívání producentsky postavená "na jistotu". De Niro opakuje postavu z komedií Fotr je lotr. Zac Efron se ukáže oblečen pouze do 30 cm plyšové včely. Drogy, sex, noční kluby na Floridě. Protivná snoubenka versus přitažlivá holka, která se objeví několik dnů před svatbou. Tedy formát, co by měl v oddechové komedii fungovat a opravdu funguje. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)
  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama