Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Magdu (Penélope Cruz) potká v krátké době několik životních tragédií, nesrazí ji to na kolena. Naopak získá novou chuť do života a uvědomí si, jak důležité jsou vztahy k těm nejbližším – desetiletému synovi i novému muži, který jí náhle vstoupí do života (Luis Tosar). Drama Julia Medema, jednoho z nejvýraznějších španělských tvůrců současnosti, ukazuje Magdu jako ženu silnou a milující, která i v těch nejtěžších chvílích dokáže brát věci s nadhledem. (Aerofilms)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (70)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Úplně jiný Medem, než jakého jsem doposud znal. Natočit film o smutných či tragických událostech není jednoduché. Je dobré, aby divák nebyl příliš citově vydírán. Bohužel se to tu občas přihodilo a neubránilo se to ani jisté kýčovitosti. Přesto děj má co nabídnout a závěr přes všechnu smůlu, která hrdiny stíhá vyznívá pozitivně a optimisticky. Penelope - výborná! ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Medem je magnet a Ma Ma je v mnoha místech velmi vratká, kousek a spadne do kýče, ale nedokážu tentokrát mít odstup, téma se mě dotýká, jen mi přišlo, že léčba byla velmi rychlá nebo mají ve Španělsku hodně dlouhé letní prázdniny a taky neuvěřitelně empatické gynekology se spoustou volného času, to je ale ve stínu nádherné a dobré Penélope Cruz fuk. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám všem těm, kteří byli dojati. Varování - nečtěte dál... Nejdřív klady - jednoznačně Penelope. Způsob, jakým ztvárnila umírající postavu, je neoddiskutovatelně skvělý. Technicky brilantní - kamera, filtry, zajímavý nápad s bílou barvou... A teď se pojďme podívat na nenávistné hejty. Je sice trochu levné tento film poprskat. Když ale se to tak strašně nabízí. Prvních 20 minut si říkáte, že je to celkem fajn, že to vypadá i dost seriozně. Až do té doby, než přijde šťastná dovolená s Arturem, dvě modré čárky na gynekologickém testu a zpívající gynekolog (jooo, vyšetřování v moři, to tu panečku ještě nebylo... ano, přesně to!). Penelope (film) pojala rakovinu jako nějaký kašlíček nebo rýmičku, která je vlastně děsně fajn. To je prostě jednoznačné WTF. I když všichni kolem mě v sále plakali a posmrkávali, já měl na práci v sobě dusit výbuchy smíchu. Poslední part filmu je tak odporně kýčovitá, až jsem se chytal za hlavu... Filozofické promluvy o bohu a nebohu, o duši a neduši, to snad někdo nemohl myslet přece vážně ne? A to jste si ještě nepočkali na závěr. Poslední scéna se řadí do ranku absolutní filmové porno. Podle mě laciná ždímačka slz od všech mamynek z mymybazaru. A jestli mě chce někdo vyhejtovat, prosím - udělejte to. Ale za tímhle komentem si stojím! Tečka 40% ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Jsem na špatný straně statistiky." Tak jsem se zase, po nějaký době vypravil do kina a protože jsem se do něj vypravil s nejlepší kamarádkou, je jasný, že to bylo na film určený hlavně pro kamarádky, tedy pro ženy a taky je tento film ženám věnován. Mužům jako jsem já, však ale také může leccos nabídnout. Akorát bych upřesnil žánrové zařazení, jedná se zde spíš o romantické rodinné melodrama, než o pouhé drama, ale snímek by se dal zařadit i mezi tituly, jako je třeba "Duch", s Patrickem Swayzem nebo "Hříšný tanec" s Patrickem Swayzem, či "Listopadová romance", bez Patricka Swayziho a tím pádem i mezi tituly, které mají blahodárný vliv na osoby něžného pohlaví a které si slečny a paní pouštějí, když jim je nejhůř nebo jsou nemocné, aby se jim ulevilo. Ještě bych zde rád pochválil zajímavou kameru i nevtíravou hudbu, stejně jako scénu se skvělým nezobrazením pohlavního aktu, naprosto vhodnou pro děti a mládež, všechny puritány a asexuály, nebo zcela originální pohled na císařský řez. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Melodramatický temný film pro ženy o obyčejném rodinném štěstí, nebo spíše neštěstí. Penelope Cruzová se tímto filmem vrátila na výsluní jako hlavní hrdinka a zároveň producentka filmu. Je to velmi složitá postava. Do našich kin našich kin film přišel v únoru 2016 a zároveň v Praze zahájil festival španělsky mluvených filmů La Película, ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Scénář napsal Julio Medem již osm let před natočením filmu. K jeho realizaci došlo až když ho Penélope Cruz (Magda) oslovila s nápadem na spolupráci. (peeteno78)
  • Magda (Penélope Cruz) si v jedné scéně dá za levé ucho červenou květinu. To se dá chápat jako jasný odkaz na film (a především plakát) filmu Pedra Almodóvara Volver (2006), ve kterém hraje Penélope Cruz taktéž hlavní představitelku. (poz3n)
  • Natáčení probíhalo v Tenerife na Kanárských ostrovech a ve Villajoyosa v provincii Alicante ve Valencijské komunitě ve Španělsku u Středozemního moře. Natáčelo se od 19. května do 16. července 2014. (noelcoward73)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno