Reklama

Reklama

Molly Hartleyová (Sarah Lindová) už je dospělá, ale temný démon přežívá v jejím těle i v tomto pokračování snímku 'The Haunting of Molly Hartley.' Šest let poté, co ukončila střední školu a zjistila, že byla její duše tajně upsána ďáblu, je Molly podezřelá z vraždy a zavřena do psychiatrické léčebny, kde svými nadpřirozenými schopnostmi vyvolá mezi personálem a pacienty velké pozdvižení. Její jedinou nadějí je bývalý kněz a exorcista (Devon Sawa), který chce dosáhnout vlastní spásy a zachránit Mollyin život dřív, než bude odporná “transformace” dokončena… ale Satan má jiné plány! (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Monroe měl raději natočit I spit on your grave 3, než tenhle průměrný exorcismus. Dá se pochválit solidní úvod ( sexík a scéna ve vaně) a velmi slušné triky/masky, ale tenhle subžánr už prostě nemá, co nabídnout. Chybí lekačky, atmosféra nic moc, mohlo zde být i gore, ale vzhledem k tomu kolik exorcistických sajrajtů vychází, patří tenhle mezi lepší. 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned začátek filmu mě docela zaskočil a já jsem si říkal, že hned první film letošního roku, kterej zkouknu vypadá na odpadovou záležitost. Úvod prostě nevyšel a působyl ( nechtěně ) trapně. Hlavní podíl na tom má otřesná práce maskérů. Posedlá oteklá brambora působila fakt komicky. Samotná posedlá Molly Hartley na tom nebyla o moc líp, ale rozhodně o něco lepší maskérská práce než na začátku, ale i tak je to bída. Příběh originální moc není. Není divu. V exorcistickým žánru už asi moc originální příběh moc vymyslet nejde. Ale originální a nápaditý scény určitě. A tady jich pár máme za což chválím. Kamera byla taky celkem gut a hudební stránka filmu se taky celkem povedla. Za to herci jsou průměrní. K tomu ten né příliš povedenej konec, kterej se sice snaží být aspoň trochu originální, ale tady to bylo šlápnutí vedle. Konec to prostě zabil. Ale musím uznat, že po úvodních rozpacích z toho není takovej průjem jak se zdálo ze začátku. Oproti nedávno viděnému The Vatican Tapes je tohle exorcistickej majstrštyk. Oproti klasickýmu Vymítači tohle zase působí jako 5 krát vyluhovanej čaj. Ale to většina vymítačskejch filmů. Něco mezi 2 - 3 hvězdama. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ani mizerný, ale ani dobrý. Hlavně opět nic novýho. Po úvodu a mrtvolách ve vaně jsem si říkal, že by to mohlo být hodně dobrý, ale nakonec se ve stejném duchu nepokračovalo, což je škoda.Od S.R.Monroea je to docela zklamání, i když přiznávám, existují horší žánrovky. Matroš jen pro fanoušky vymítačských klasik. 50% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám moc rád podobný typ filmů, mi toto celkem sedlo. Všechny mně totiž připadají na jedno brdo. Někdo je posedlý, pak přijde kněz, nic se nedaří a nakonec dobro zvítězí ale s otevřeným koncem. Podobné je to i s Molly. Jako plus jsou tady celkem sympatické ksichtíky, povedené masky a prostředí sanatoria pro duševně choré. Takže nakonec spíše spokojenost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Exorcism of Molly Hartley“ je další z vymítačských hororů, který mi jen potvrzuje skutečnost, že tenhle subžánr je v podstatě mrtvý od chvíle, co byl natočen „Vymítač ďábla“, není zde nic, co by ho mohlo překonat, jen pár filmů, které se s ním alespoň trochu mohou srovnávat. Ale snímek „The Exorcism of Molly Hartley“ to rozhodně jen není, akorát jede na stejné vlně, ale žádné vymakané triky nepředvádí. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama