Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak Asylum a SYFY již potřetí natočilo tornádo, které ovládají žraloci. Je to třikrát tak střeštěnější než předešlé dva příběhy. To jim dává možnost že se z trilogie stane kult a dost možná, že přibude i čtyřka. CITÁT - Byl jsem uvnitř žraloka.......... A víte, že jsem se opravdu bavil. Je to strašná sranda, ale musíte vypnout mozek a nehledět na logiku ani herecké výkony.Trikově je to taky strašný, ale já věděl do čeho jdu a já se těšil a já jsem spokojen. Má to celkem logický pokračovatelský trend. Vše je to podpořeno velmi povedeným hudebním doprovodem. CITÁT - Řekněte - Žralóóókkk!!!!!!!!!........... Celkem povedené jsou scény - žralok na horské dráze - žralok ve vakuu - Shepard v Universalu nebo porod dítěte. To jsou fakt silné scény. CITÁT - Tohle už nedělej............. V jedné scéně, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film "Útok trojhlavého žraloka", což je také film od společnosti SYFY. (Komentář už mám) Já se královsky bavil - u Žralokonáda 3 ne u Útoku trojhlavého žraloka, což je celkem blbost. Příběhy na téma žralokonádo, jsou čím dál tím lepší, a už teď se těším na čtyřku. Jenom doufám, že mezi tím nenatočí Útok čtyřhlavého žraloka - kam ty hlavy daj, to netuším, ale u Žralokonáda 4 bych tušil, že žraloci budou cestovat na vzdálené planety. CITÁT - To prší žraloci?!?!.......... ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Od začátku je vidět, že třetí díl už je v podstatě jen jedno velké popkulturní pomrkávání na fanoušky série (což potvrzují i desítky cameo roliček lokálních US celebrit a jiných bulvárních hvězdiček). Úvodní pasáž ve Washingtonu je natolik nesmyslně přepálená, že kdyby to v takovém tempu pokračovalo až do konce, bylo by to dílo, které by natrvalo změnilo dějiny kinematografie. Bohužel to tak nepokračuje a ani konec, byť hodně tlačí na pilu (i doslova), už nemá takové grády. Kdo viděl předchozí dva díly, ví, co čekat. Objektivně strašlivá slátanina, subjektivně o kapku lepší než dvojka, fanoušci podobných filmů budou nadšeni, ale já už jsem se u některých dějových "zlomů" nudil. A upřímně, nakonec mě z celého filmu nejvíc šokovalo, jak moc je na Hasselhoffovi vidět stáří (nebo chlast?). ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nepopírám sice, že se jedná o další totální megashit (měřeno filmařskou kvalitou) ale pro tentokrát mě Asylum dokázalo zase po nějaký době docela pobavit. Zapomeňte na jedničku a na dvojku ty ve světle trojky působí jenom jako rozjezdová dráha před startem opravdu monstrózního úletu. Úvodní scéna ve které žraločí tornádo srovná se zemí bílý dům možná vstoupí do dějin zetkových filmů a závěrečný finále ve vesmíru taky není k zahození. Problémem je výplň mezi těmito částmi kde se prostě místy fakt nudíte a jenom stupidní dialogy na pobavení to neudrží. Každopádně určitě zatím nejlepší díl série který si konečně aspoň to průměrné hodnocení zaslouží. Jo a jestli má být čtyřka? Oh Hell yes! Pořád je co vylepšovat a já na to určitě kouknu.50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně jen tak dál, ať se pořád daří vymýšlet podobné šílenosti a ať herce baví v těchto šílenostech hrát. Já jsem se hodinu a půl skutečně nenudil, ale na mě už je vidět, že jsem na vlnu „Sharknado“ najel a jsem ochoten akceptovat i ty příšerné triky, které jsou někdy vážně otřesné. Ale ta finální scéna pro mě prostě vykoupila všechno. Znovusetkání na pláži je postě skvělé. A že nefunguje logika? No a co?! ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama