Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ze vraj oldschool film, lebo to nie je prehltene CGi, ma to R-kovy rating a pribeh tvori detektivne patranie bez vsadepritomnych hlasok, namiesto striedania CGI akcnych scen. No tak dobre, z tohto pohladu to je oldschool. V akcii nie je nudza o krv a drzi sa v mantineloch uveritelnosti, ale aj ked nie je neprehladna, tak sa v nej na môj v kus zbytocne zbesilo striha. Zapletka ma skvely rozbeh. Asi tak hodinu to pôsobi dostatocne napinavo a bavili ma aj pribudajuce zvraty, ale posledna polhodina uz je totalne prehnana a finale je doslova odflaknute. Jak po akcnej stranke, tak odhalenie motivacie zaporaka. Pritom jeho identitu som odhadol v momente ked ho zabili. :). Takze ziadne prekvapko sa u mna nekonalo. Malym plusom je, ze mi tentokrat pripadal znesitelna a skoro az sympaticka Noomi Rapace, ktoru som po What Happened to Monday skoro nadobro odpisal ako skaredu neherecku. Tentokrat sa nevyzlieka, takze sa to dalo prezit. Viacero dalsich znamych mien tu ma len epizodne vystupy a su len figurkami do poctu. Vysledkom je mierne nadpriemerny akcny thriller, ktoremu po skvelom rozbehu vo finale dôjdu napady a tak sa znizi k trapnemu rozuzleniu. Ale je to vraj oldschool, takze pokial vam uz nie je násť, tak si uzijete retro film. :)) P.S: zase to schytal jeden hafan. To nemam rad aj ked z rotvajlerov mam strach aj ja. 6/10. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený Sci-Fi film, který by se mohl stát realitou. Důležité je, že snímek opravdu baví vším, jak tématikou, tak lokacemi, tak i Bloomem, kterej je závislej na hrách a celkově ve filmu neodvedl nějakou extra práci a chybělo mi u něho více prostoru, kdyby on byl ten hlavní protagonista, nestěžoval bych si. Rated R si snímek až tak nezaslouží, chybí mu z tohohle hlediska více. Škoda, že většinu materiálu jsme viděli už v traileru. 75% ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Angličtí producenti si odškrtli jednu čárku za genderově vyváženou roli aktivně jednající silné ženské hrdinky, scénárista Peter O'Brien do sebe zamotal trocha konspiračních teorií, trocha trendy námětu současné vlny teroristických útoků a bohužel tam napasoval i Prahu (máme fakt na Západě skvělou pověst)...herci ucházející a obsazení v podstatě hvězdné...co je to ovšem platné, když Unlocked je akční thriller, kde většina věcí i akcí je jednak klasicky neuvěřitelných, ale druhak i k smíchu...finále na schodišti included... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film s elitní hereckých obsazením. Agentka v podání Noomi Rapace cestuje celou Evropou vyhledávajíc teroristické buňky a ukazující bojové dovednosti. Akce jsou natočeny skvěle. Muži hrají druhé housle. Lze vyčíst stereotypní charaktery a divoké konspirace v zápletce. Hvězdička navíc za pražské krásné scenérie v závěru filmu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Alice, prosím tě prozraď mně, jak to děláš, že kosíš k zemi cirka deset nabušených chlapů k zemi v jedné sekundě a máš mušku, že by ti jí mohl závidět i David Coperfield a každý sniper na naší planetě? Tyhle role Noomi prostě sednou asi nejvíc, co jsem měla možnost vidět její filmy. Vůbec jsem neočekávala něco duchaplného, tudíž jsem nebyla zklamaná. Frčelo to od začátku do konce na plný pecky a alespoň z mé strany se žádná nuda nekonala. Jasně, že jsem se musela smát neuvěřitelným akcím, včetně konce a o tom to někdy je. Myslím, že je ve mně skrytý nějaký pubertální klon teenagera. A zvedám Unlocked na nejvyšší lajnu, tohle je možná na tři, ale je to bezva relax, tak co? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • David Mercer (Michael Epp) jezdí po Praze tramvají číslo 22. Nehledě k tomu, že v ní nesmyslně přejíždí sem a tam Mánesův most (v navazujících záběrech), základní nedostatek tkví ve faktu, že v době natáčení linka 22 touto trasou vůbec nejezdila. (Robbi)
  • Jednou z natáčecích lokací byla rozestavěná budova v Lomnického ulici nedaleko zastávky metra C Pražského povstání v Praze. Scény s Michaelem Douglasem se natáčely také na restaurační lodi Port 62 v pražských Modřanech. (mizziDOC)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama