Reklama

Reklama

Dobrý den, paní Campbellová!

  • USA Buona Sera, Mrs. Campbell (více)
Trailer

Gina Lollobrigida jako ctihodná vdova po americkém vojákovi, který nikdy neexistoval... V malém italském městečku se chystá velká sláva. Po dvaceti letech sem znovu zavítají američtí vojáci, kteří kdysi město osvobodili. Městečko žije, jen jedna osoba je málem na mrtvici. Pro ctihodnou paní Campbellovou, vdovu po americkém pilotovi, respektovanou občanku města, jejíž dcera studuje prestižní školu ve Švýcarsku, je tohle to poslední, co by si mohla přát. Dvacet let se jí dařilo držet své tajemství úspěšně pod pokličkou a živit sebe i dceru z alimentů tří potenciálních otců své dcery. Byla mladá a potřebovala lásku a oni jí jeden po druhém odcházeli. Jak měla vědět, čí je to děcko, co se jí zrodilo pod srdcem? A teď to všechno praskne… Nesmrtelné bláznivé komedii Melvina Franka z roku 1968, v níž v roli Carly Campbellové září stále okouzlující Gina Lollobrigida, čas neubral na půvabu a hravosti ani dost málo. Působivé exteriéry, dynamický scénář a skvělé herecké výkony pobaví po čtyřiceti letech od svého vzniku více než mnohé současné komedie. Bez zajímavosti není, že zápletka filmu Dobrý den, paní Campbellová ožila zcela nedávno znovu v upravené podobě scénáře k muzikálovému megahitu Mamma Mia! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Starý, oddychový, konverzační film, který svým tématem hodně připomíná MAMMA MIA. Jen s tím rozdílem, že ze současného Řecka se dostáváme do Itálie 60. let. Závěry na staré, pitoreskní domy a krásnou italskou přírodu jsou působivé. Ovšem nejvíc zapůsobí Gina Lollobrigida, která z mladičké Esmeraldy zženštěla v přitažlivou 41letou milfku v rajcovních sexy oblečcích. Ani se jí nedivím, že i po letech tak ti tři pardálové z války pořád toužili. [830. hodnocení, 69. komentář, 76%] ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Super komedie o tom, že osvobození jednoho italského městečka může mít pro trojici amerických vojáků dalekosáhlou poválečnou dohru. Jelikož se zde sešla skutečně bezva partička herců a děj komedie je perfektně propletený osudy jednotlivých hrdinů, můžete se skutečně těšit na skvělou zábavu.... Oceňuji i super dubbing se skvělým Josefem Bekem, který daboval Telly Savalase. Paní Campbellová u mne je to za 4 americké hvězdy! * * * * ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Perfektny film zo 60. rokov, dovolujem si tvrdit, ze jeden z najlepsich od Giny Lollobrigidy. Perfektne zobrazena realita USA 60. rokov, tempo masakrozne dobre, nuda nehrozila ani chvilu ...... jo a tak perfektne dialogy som uz dlho nepocul. Dalsi dokaz, ze starinky maju svoje kuzlo i po vyse 50 rokoch od natocenia : 98 % ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Tak trochu po vzoru italských komedií - někdy zybtečně moc uřvané. Ale Gině Lollobrigidě tahle rola sedla dokonale. Zábavné a vtipné to je bezesporu, ale vidím to podobně jako mladší sestru téhle komedie - muzikál Mamma Mia byl taky někde na rozhraní mezí třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale oběma filmům přeci jenom chybí trochu více toho vtipu a nadhledu, ale tahle "starší verze" má k těm čtyřem hvězdičkám přeci jenom trochu blíž ne Mamma Mia. 70% ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Krásná i realistická sranda. Perfektní dabing, předpokládám pí Vránovou.  To se prý i stalo, uvádí Curzio Malaparte v povídce pro noviny. Je logické, že pokud jsem chudá italka a mám fagana s možným americkým vojákem, oslovím všechny, co se mnou souložili. Jeden z nich je otec. Ovšem kupní paritou 50. let jsem to přepočítal. Došel jsem k částce 1,2 mil Kč ročně. To pohladí....... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Děj se odehrává ve městečku San Forino, tento název je ale fiktivní. Ve skutečnosti se natáčelo ve starobylém městě Ariccia, které se nachází přibližně 15 km od Říma, kde se předtím natáčel mj. Viscontiho film Gepard (1963). (argenson)

Reklama

Reklama