Reklama

Reklama

R is for Roulette

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Rakousko, 2014, 5 min

Režie:

Marvin Kren

Obsahy(1)

Tři aktéři nechvalně proslulé sebevražedné hry, jedna kulka v komoře revolveru a nejistá šance na záchranu… (SOLOM.)

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Napätie medzi ´´súťažiacimi´´ môže prekonať snáď iba podarená pointa. Milujem takto mozog dráždiace príbehy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rakouská ruleta která má docela vtipnej a neotřelej konec. Tipoval jsem si jak to dopadne, ale neuhádnul jsem. Pravda není na tomhle kraťasu nic co by ho povyšovalo na nějaký extra umění, ale právě s tím koncem jsem se celkem ztotožnil, protože bych asi taky neměl koule se odbouchnout a vyřešil bych to úplně stejně.55% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zamrzí, že se zde nenašel prostor pro Marvinovu matku Brigitte, R is for Roulette se tak stává jeho prvním horrorem, v němž se neobjevila. Tenhle kraťas zaujme hlavně zpracováním, kterému není co vytknout. Kraťasy většinou bývají o pointě a tenhle ji má sice ne zcela překvapivou, ale pořád slušně temnou. Je radost vidět, že i u našich jižních sousedů se dají najít slušné horrorové kousky. Doufám, že se Marvin kren k horroru ještě vrátí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mám rád extrémní sporty, plavání/potápění se žraloky, ale bouchačku k hlavě bych si dobrovolně nedal ani omylem. Ruská ruleta v rakouském podání má sice jistou dávku lehce ponuré atmosféry, ale spíš jde jen o očekávání, kdo si prožene kulkou kebuli…Což je následně vyřešeno poněkud netradičním způsobem, ovšem chybí tomu nějaké pořádné finále. Obyčejný průměr nic víc… ()

Reklama

Reklama