Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia z modelingovej agentúry sa vydá do husto zasneženej oblasti, aby tu nafotila nové fotky modeliek. Ubytujú sa v jedinom možnom príbytku, ktorý sa v tejto oblasti nachádza, a plánujú tu stráviť tri dni. Počas prvého večera si od miestnych obyvateľov vypočujú legendu o obrovskom medveďovi, ktorý sa potuluje v miestnych lesoch, a čaká na svoje obete. Obyvatelia veria, že tento nesmrteľný medveď je pomstou prírody za to, že ju ľudia neustále ničia. Netušia však, že neďaleko od nich sídli vedecká stanica, v ktorej výskumníci spoločnosti Clobirch vykonávajú rôzne experimenty na zvieratách. Keď sa však medveď, ktorého skúmajú, vymkne spod kontroly, je zrejmé, že miestna legenda sa stane skutočnosťou. (Marceloo)

(více)

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně ale hodně velké zklamání. Na tenhle film jsem se dost těšil a nakonec přišlo trpké zklamání. Film vypadá dost amatérsky, což by nevadilo ale na to že film se snaží těžit z medvěda a nakonec se ve filmu ukáže jen na 5 minut tak to mě nasralo. Celou dobu jinak čumím na partu idiotů, modelky a to je všechno. Film je roztahanej a nudnej a na to jak jsem se na tenhle film těšil tak mě maximálně zklamal. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Taková malá milá nenáročná vánoční pohádka o ledním medvídkovi. Méďa je přítulný roztomilý huňáček, který má moc rád lidi. Byl stvořený genetickým experimentováním bílých antiekologických rasistů, takže nejvíc mu chutnají domorodci, zvlášť když jsou tak nebetyčně blbí, že na něho zkoušejí jít s pistolkou. Bohužel méďu ve filmu skoro neuvidíme, jen občas zatřese stromky, nebo letmo zahlédneme jakousi plyšovou medvědí hlavu, zato ho ale uslyšíme hodně nahlas bručet. Na té Aljašce taky musela být při filmování strašná zima, protože kameraman se skoro celou dobu strašně třese a nevědomky občas omylem zazoomuje zmrzlým prstíkem. Závěrečná scéna s jednomužným vrtákem, kterým v práci vrtáme díry na oplocenky, mě definitivně utvrdila v přesvědčení, že i jedna hvězda je pro tohle veledílo až příliš laskavé hodnocení. Ale že jsou ty Vánoce... A moje novoroční přání? Moc rád bych viděl dvojku, ve které bych nechal nějakým dalším méďou zmasakrovat celý filmový štáb z jedničky. Naživo a bez triků. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Modelky na Aljaške v doprovode fotografov prekvapí biely macko, ktorý nemá pochopenie pre nahotinky. Tento rok sa fanúšikom horor žánru predstavili tri eco horory, zamerané na survival v súboji s divokým medveďom. Po síce menej realistickom, no zato rozhodne akčnejšom "Grizzlym", ktorý sa stal v mojich očiach jednoznačným víťazom, nasledoval menej výrazný, no zato rozhodne viac logikou posiaty "Backcountry". Silnými pasážami disponuje aj "Unnatural", o tom niet pochýb. Bohužiaľ, počítať však s viacerými, "milými" stretnutiami s bielym kožuchom, kedy by doslova cákala krv na vaše obrazovky - nemožno. Mňa osobne rovnako ako u ostatných divákov teší výber prostredia, ktoré samo o sebe vytvára "zimomravú" atmosféru, no úprimne, toto by nemalo byť "Alfou a Omegou" príbehu. Kým "Backcountry" disponoval aspoň jednou, no zato veľmi emocionálnou gore pasážou, kedy mi doslova prišlo úzko na duši, tu sa divák až takého pocitu bolesti nedočká - 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sherily Fenn nám trochu zestárla, ale můj oblíbenec James Remar je v dobré formě a prezentuje přesně takovou postavu, kterou jsem od něj v rámci zápletky očekával. Snímek „Unnatural“ má pořádného záporáka a nakonec má i skvěle ujeté finále, respektive způsob, jakým se zlého zvířete zbaví. Připojila se i trocha té společenské kritiky, a za mě je to fajn průměr. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Uťahaný, zasnežený Monster-Animal horor s Dexterovim fotríkom a dvojkou z kultového seriálu Twin Peaks. Nič iné ma na tomto filme nezaujalo. Príšera vyzerala až veľmi umelo a akékoľvek napätie, ktoré horor musí mať, bolo zahrabané pod hrubou vrstvou snehu. Postavičky chodili hore dole po plátne a mne bolo maximálne ukradnuté čo sa s nimi stane. Unnatural je nevýrazný béčkový počin bez prítomnosti prvkov potrebných pre vydarený hororový survival. Nudil som sa viac ako je prístupné a nezachránili to ani sexi pizdy v plavkách na snehu. 40 %!! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama