Reklama

Reklama

Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. - Season 1 (2013) (série)


Kochira to Shite mo Karera Kanojora no Yukusue ni Sachi Ookaran Koto o Negawazaru o Enai. (S01E14)

(epizoda)
  • Japonsko こちらとしても彼ら彼女らの行く末に幸多からんことを願わざるを得ない. (více)

Obsahy(1)

V rámci revitalizačního programu v Čibě se má na pultech objevit nový časopis „Láska a Manželství: Svatby v Čibě". Jedná se o speciální vydání, které má zatraktivnit mladým lidem svatbu a s tím spojené manželství. Proto je o pomoc s tímto projektem požádána i střední škola, na níž studují Hachiman a jeho přátelé, jakožto místo, kde se tito mladí lidé sdružují. Původně se měla vypracováním zabývat pouze učitelka Shizuka, ale vzhledem k jejímu komplexu „stále neprovdané ženy" toho není psychicky schopna. Proto se rozhodne úkol zadat svým svěřencům v Dobrovolnickém klubu. Jenže nikdo z nich nemá s manželstvím ani vzdálené zkušenosti, a tak se rozhodnou přizvat Hachimanovu mladší sestru Komachi, která se o svého bratra celou dobu stará stejně tak, jako skutečná manželka. (EMIA)

(více)

Recenze (3)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím, že konečně originální pozadí OVA, než je klasicky zvykem. A tím je svatební tématika. Navíc, i když je tu přesto vecpán fanservis, tak je tu zobrazen decentním způsobem. Jinak si to nějak udržuje úroveň jako u seriálu. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nič horšie ako seriál. Pre mňa nová téma v bonusoch (žiadna pláž, žiadne kúpele, žiaden Valentín ani Vianoce, paráda). Odporúčam všetkým slečnám, ktoré by sa raz možno chceli vydať ;-). ()

dudo24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na takej istej úrovni ako ostatné epizódy prvej série. Učiteľka Hiratsuka tu dostala celkom veľký priestor, s čím som spokojný. Nie je k tomu viac čo dodať. Kopírujem hodnotenie. ()

Reklama

Reklama