Reklama

Reklama

Ostrov živých

  • USA It's Alive III: Island of the Alive
Trailer

V pořadí již třetí pokračování o zabijáckých dětech... Pro stále větší počet nově narozených, zmutovaných dětí, které jsou pro lidskou rasu velmi nebezpečné, je nařízeno umístit tyto děti na odlehlý ostrov daleko od civilizace. Po pár letech je vše zapomenuto, ale děti již v divoké přírodě dospěli a chtějí se vrátit zpátky ke svým rodičům. A jak to tak bývá - ta možnost se jim naskytne. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Série It´s alive mi bohužel nepřijde nějak extra dobrá. Je taková unylá a na mě moc pomalá. Ale pamatuju si jak jsem v půjčovně okolo VHS s těmato filmama chodil s respektem. No a dnes jsem nakonec zjistil že zcela zbytečně. Paradoxem je že se mi nejvíce líbí tenhle díl. Sice se opět nejedná o nic převratného ale děti tu už konečně pořádně zabíjej a nejsou tu jen málokdy. Je to sice celkem hloupej film ale poměrně i záabavnej. Hlavně když se tu objeví děcka. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Už počas pozerania jednotky a dvojky ma spontánne napadlo, ako asi budú zabijácke batoľatá vyzerať ak sa im podarí dožiť dospelého veku. Tretie pokračovanie nazvané Island of the Alive túto možnosť prináša, no výsledok ma zďaleka neuspokojil. Mutanti pôsobia neohrabane a ich vzhľad je tak bizarný, že vôbec nenaháňajú strach, ale sú naopak komickí. Zrejme si to uvedomil aj Larry Cohen, ktorý ich počas filmu ukazuje iba minimálne a keď už, tak v zostrihaných záberoch, v ktorých ich detailne vôbec nie je vidieť. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen mě nezklamal a i poslední díl série It´s Alive stojí za houby. Tentokrát měl spoustu peněz a navíc rok 1987, když už efekty byly trošku lepší. Výsledek? Zmutované děti nejsou znovu moc vidět a když ano, tak je to spíše k smíchu, stop motion animace jak z roku raz dva a nepovedené masky. A celý příběh je opět neskutečná slátanina, čekal jsem masakr na ostrově, kam se děti dostaly. Jenže režisér nacpal do jednoho filmu rodinné drama, dobrodružnou komedii z lodě, desetiminutový slasher z ostrova s mimořádně tupou expedicí, kubánskou!! anabázi a nakonec policejní manévry. Některé části se povedly, Moriarty není špatný herec, ale celkově to skřípe a opět smrdí sluníčkovým přístupem (musíme je mít rádi i když právě pobili 20 lidí). Zkrátka tahle trilogie se moc nepovedla. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nestačím zírat co všechno jsou schopni tvůrci natočit. Tohle opět posunulo moje hranice fantazije. Zmutovaný vraždící mimina kam to spějeme? Když jsem nedavno viděl Experiment, kdy vraždila narozená zmutovaná telata, která vylezla z druhého telete nechápal jsem, pak zase vraždili šílený ovce v Černých ovcích a ted mimina. Nechápal jsem o co , že se tvůrci snažili jestli o horor nebo komedi či parodii? Těžko to specifikovat. No celé je to děsně naivní a k tomu stejně pitomý dabing, tak že se z toho stává fraška, mimino je soudem posláno s jinýma na opuštěný ostrov, kde po pěti letech vyroste a už si najde milou a má sní dítě, jak zvrhlé. Pak si vědci usmyslí, že by je mohli navštívit a přivézt domů. Vezmou si na to tatíka jednoho z dětí a ten to řeší po svém. Díky tomu zařve celý tým a jen tatík a děti jedou lodí domů za mámou, jenže tatku cestou vysadí na holé moře až se dostane na Kubu (může být něco pitomějšího?) Nehledě toho ,že ho pak sami Kubánci zavezou zpátky do Ameriky a dají mu zbraň. Synek vyhledá mámu co dělá někde v klubu kde trsají pankáči no prostě blbost na entou. Kam mě ten film zavede příště? ()

TO 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série Ono žije je sice slabší než první dva, ale pro mě pořád průměr. Vraždící děti jsou posílány na neobydlený ostrov, kde vyrostou a narodí se jim i vlastní děti a zabíjí maximálně tak expedice který za nima přijížděj, až otec jednoho z nich je přiveze zpět do civilizace a ony se vydají hledat svou matku... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Horror byl natočen ve stejném roce jako další Cohenův film Návrat do městečka Salem's Lot (1987). Oba filmy byly vydány v květnu 1987. Larry Cohen v obou případech použil dokonce i stejný filmový štáb. Herec Michael Moriarty si navíc v obou filmech zahrál hlavní roli. (freddy_k)

Reklama

Reklama