Reklama

Reklama

Zatracená noční dřina

  • Česko Nikdy není pozdě (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

V malém bistru se nad ránem setkává skupinka mladých lidí, kteří slouží noční šichty. Sean dělá lapiducha v nemocnici, Jodie pracuje u pásu, Lenny v telefonní centrále a Vincent jako skladník v obchodním domě. Všichni mají oprávněný pocit, že vedou zbytečný život plný nudy, ale nevědí, jak z toho ven. I lásky, které prožívají, jsou tak trochu bezvýchodné, a vlastně ani nevědí, zda se společné posezení u skleničky nebo nad pizzou dá nazvat přátelstvím. Vźdyť se téměř neznají! Neplánovaná nevěra však zamotá vzájemné vztahy natolik, že všichni čtyři musí vystoupit z ulity, v níž se skrývají před životem. Někdy je totiž třeba začít věci řešit a ne před nimi utíkat. (spiegelman)

(více)

Recenze (47)

Rokle 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, já tam vidím hlavně bandu slabochů a ukecanýho machýrka. Přesně to, co přímo nenávidím! Hlavní postava řeší, jak si promluvit se svou holkou, se kterou se v společném bytě 3 týdny míjejí. Pche! Takhle by se chovalo pětileté dítě, ne dospělý chlap. Sice britské (hořké) komedie miluju, tuhle však řadím mezi ty horší. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne, náhodou to byl docela dobrý nápad dát tyhle lidičky dohromady s šílenými nočními směnami, jejich sny, jejich trápeními a hlavně s jejich řečičkami při jejich sedánkách. Každý tam někde možná najde sám sebe a nebo mu to jen tak sedne, jako dneska mně. Milý, nenáročný, poměrně neznámý snímek, při kterém jsem se ale fajn bavila a to se cení. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečná a pravdivá realita, která ukazuje i stinné stránky tržního a spotřebitelského kapitalismu. Lidé pracující po nocích, které nikdo nevidí, a jejichž život se pomalu rozplývá v nikdy nekončících nočních šichtách. Mladí, kteří si těžko mohou užívat "horečky vášnivých nocí". Za tuto pravdivost - 4. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není nic super, ale pro mě je super. Tohle byl film u kterého jsem fakt nevěděl co příští minutu nabídne, nevyzpytatelnost filmu a dobré herecké výkony hlavně herečky Kate Ashfield která se mi z nich líbila nejvíc dělá z filmu počin pro mě nezapomenutelný, už se těším až to dají znova :-) ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Jak uz tady bylo hodnekrat receno, spojitost mezi Trainspottingem a Human Trafic je opravdu nulova ale zato film spada do kolonky "nezavisly", coz muzu. Nic hrozneho, nic nudneho, zadne bezduche kecy o nicem. Velmi slusny stred. Zatim mam jen nocni parby a ne nocni praci, tak doufam, ze to tak zustane i nadale. Nocni a porad je ke zblbnuti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Většina scén byla natočena ve skotském Glasgow, tunel na konci filmu vede pod řekou Clyde. (Marek#33)

Reklama

Reklama