Reklama

Reklama

Alice Cooper - Poison

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1989, 5 min

Hrají:

Alice Cooper

Obsahy(1)

Pieseň Poison je úvodnou skladbou z osemnásteho oficiálneho albumu amerického speváka Alice Coopera. Je súčasťou albumu "Trash", ktorý vyšiel v lete roku 1989. K songu Poison, ktorý sa stal jedným z najväčších Cooperových hitov, bol nakrútený jednoducho pôsobiaci, ale premyslený a profesionálne spracovaný rockový videoklip. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (8)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ještě dlouho před tím, než jsem vůbec věděla, že tuto píseň původně nazpíval Alice Cooper, jsem ji slyšela v tanečním nářezu od Groove Coverage. Rocková klasika, která se mi však více líbí v dance verzi:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Poison" je v poradí prvou, úvodnou skladbou z osemnásteho oficiálneho albumu amerického speváka Alice Coopra. Je súčasťou albumu "Trash", ktorý patrí medzi absolútnu špičku jeho tvorby. Vyšiel v lete roku 1989. Song "Poison" sa stal jedným z jeho najväčších hitov. Hard rocková klasika. Bol ku nemu natočený jednoducho pôsobiaci, ale umne premyslený a profesionálne spracovaný rockový video klip. https://www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Každý umelec, chceme nechceme, sa čas od času prispôsobí dobe. Aj Alice Cooper tento krok urobil. Jeho Poison je typickou ukážkou ´´glamour rocku´´ a to v aj audio, aj po vizuálnej stránke. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Skladba ,,Poison" od Alice Coopera vždy patrila, patrí a aj bude patriť medzi moje najobľubenejšie piesne. Ono, Poison je jedna z takzvaných nadčasových skladieb, nikdy ma neomrzí a môžem ju počúvať kedy chcem.. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnohých nestarnúcich rockových vypaľovačiek, ktorá stále lahodí mojmu sluchu. Alice Cooper je jednoznačná rocková legenda. ()

Reklama

Reklama