Reklama

Reklama

Alice Cooper - Poison

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1989, 5 min

Hrají:

Alice Cooper

Obsahy(1)

Pieseň Poison je úvodnou skladbou z osemnásteho oficiálneho albumu amerického speváka Alice Coopera. Je súčasťou albumu "Trash", ktorý vyšiel v lete roku 1989. K songu Poison, ktorý sa stal jedným z najväčších Cooperových hitov, bol nakrútený jednoducho pôsobiaci, ale premyslený a profesionálne spracovaný rockový videoklip. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (8)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnohých nestarnúcich rockových vypaľovačiek, ktorá stále lahodí mojmu sluchu. Alice Cooper je jednoznačná rocková legenda. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ještě dlouho před tím, než jsem vůbec věděla, že tuto píseň původně nazpíval Alice Cooper, jsem ji slyšela v tanečním nářezu od Groove Coverage. Rocková klasika, která se mi však více líbí v dance verzi:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Poison" je v poradí prvou, úvodnou skladbou z osemnásteho oficiálneho albumu amerického speváka Alice Coopra. Je súčasťou albumu "Trash", ktorý patrí medzi absolútnu špičku jeho tvorby. Vyšiel v lete roku 1989. Song "Poison" sa stal jedným z jeho najväčších hitov. Hard rocková klasika. Bol ku nemu natočený jednoducho pôsobiaci, ale umne premyslený a profesionálne spracovaný rockový video klip. https://www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Každý umelec, chceme nechceme, sa čas od času prispôsobí dobe. Aj Alice Cooper tento krok urobil. Jeho Poison je typickou ukážkou ´´glamour rocku´´ a to v aj audio, aj po vizuálnej stránke. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Skladba ,,Poison" od Alice Coopera vždy patrila, patrí a aj bude patriť medzi moje najobľubenejšie piesne. Ono, Poison je jedna z takzvaných nadčasových skladieb, nikdy ma neomrzí a môžem ju počúvať kedy chcem.. ()

Reklama

Reklama