Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv je na stopě sériového vraha, který si smrt svých obětí natáčí na video. (Filmbox)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detektívka v ktorej ústredné duo pátra po nejakom trapákovi, ktorý vraždí ženy. Spracovanie je ale na úrovni súčasných Willisoviek. Po každej stránke amatérska tragédia. Záporák je k smiechu. Napätie žiadne. Akcie minimum a bolo by lepšie keby žiadna nebola. Cynthia Rothrocková si tu má asi tak minútu mizerných bitiek. Jednu hviezdu dávam len za to, že Cynthia tu stále ešte bola dostatočne mladá, blonďatá a krásna. To, na rozdiel od Willisovej lysiny, zvyšuje hodnotenie. Plus sem tam má s Williamsonom celkom vtipnú hlášku. V nejakom lepšom filme by z nich bolo dobré policajné duo. Zato Robert Forster mi tu ako ich kolega pripadal úplne zbytočný. Rovnako ako tento film. 1/10. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnotím. Pro Freda aka černou kobru s doutníkem v držce a kvérem v ruce mám prostě slabost. Dotoho všeho tam pobíhá někde kolem Syntyja a uajaja heá hej. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Fred Williamson jako Dakota Smith, problémový, ale neohrožený detektiv. Hercova obvyklá role v béčkových filmech z osmdesátých a devadesátých let minulého století. Stejně je na tom Cynthia Rothrock přebornice bojových umění. Děj příběhu je stokrát opakovaný, pronásledování vraha, "krtek" v policejních řadách, trochu sexu. Záporem je obvyklé podání přestřelek, desítky nábojů v šestiranném koltu, zásahy na pět metrů žádné, i když chlap je jak hora. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama