Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (365)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lego příběh? Ale kdeže. Tenhle spin-off nakopává Emmeta hned několikráte mezi půlky, a to hned už od úplného, naprosto božího, začátku. Lego Batman je neskutečná nálož popkulturních narážek, zejména na filmy a komiksy z ranku DC comics, které jsou ale tak precizně a komplexně vtěsnány do hektického scénáře, že je leckdy pochopí jen člověk, co má nakoukáno. Bohužel se mi nepovedlo dohnat rest v podobě Batman z 66´, ale i tak jsem si film neskutečně užíval. Říkal jsem si, jestli přecijen není toho navrátivšího se lega už přespříliš, ovšem jakmile začne první akční scéna, podpořená dobrým soundtrackem, ne nepodobným Zimmerovým Temným rytířům a kamera začne zběsile obletovat hrdiny ve stylu těch nejdražších blockbusterů, ihned jsem přistoupil na vlnu nadšení, která neustoupila až téměř do úplného konce...9/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Kujte železo, dokud je žhavé, aneb Batman stále táhne, tak mu dáme hlavní roli i v legofilmu. Příběh je ptákovina plná infantilních vtipů až moc okatě směřovaných na publikum do 10 let. Na druhou stranu je tu ale kupa odkazů na současnou popkulturu, na všechny dosavadní Batman-filmy (včetně BvS a Bat-žraločího repelentu!) a nepřeberné množství značek, které WB vlastní. Což je největší výhoda tohoto filmu, takže čím víc znáte/viděli jste, tím si víc tuhle šaškárnu užijete. Já dávám za tři hvězdy, jelikož má jediná zábava opravdu bylo pouze chytání odkazů. Pokud máte děti, jednu hvězdu si přidejte, protože těm se to líbit bude. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Tento snímek mě teda překvapil, bála jsem se, že to bude hrozná kravina, ale ona to byla fakt sranda. Bylo to dobře udělané a líbilo se mi to o dost než předcházející díl. Nejvíc se mi líbil smutný Joker. Nemyslím si, že to bylo tak úplně pro malé děti, řekla bych, že je to spíše pro dospívající. Byla tam spousta vtipů, co by děti nepochopily. Doporučuji. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

První Lego příběh byl nečekaná pecka, plná překvapení, hlášek a vizuálně přinesl úplně něco jiného. Lego Batman pokračuje v tom samém, ale o stupínek hůře a v některých pasážích drhne. Především příběhově tolik neupoutá, v podstatě nic nového nepřináší, až na pár nápadů s postavami jiných filmů. Na mě osobně některé momenty působily trapně a celé to nakonec zachraňoval závěr, který si náramně pohrává s hodnotami přátelství a rodiny.......5/10 ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Uuu, čím bylo skyfall pro bondovky, tím je tohle pro filmy s batmanem. kompletní kostičková revize celý batmanovský historie, která láskyplně pomrkává na prastarej film ze šedesátek, aby vzápětí řešila princův soundtrack k batmanovi tima burtona a úlohu jokera a komiksových padouchů vůbec. do toho to ještě zvládá být regulerním dobrodružstvím, i když pro množství vjemů a kadenci střihů je to místy až neusledovatelný. ale kam se hrabe deadpool. wow. 85% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Když Batman hledí ve svém sídle na zeď s rodinným fotkami a promlouvá k zemřelým rodičům, tak v prostřihu mezi scénami se portréty po stranách hlavního obrázku vymění. (CrypzzXD)
  • Na medzinárodnej výstave v Detroite predviedla firma Chevrolet Batmobil v životnej veľkosti poskladaný z 350 000 kúskov Lega a inšpirovaný dizajnom z filmu. (Zdroj: časopis Eurotelevízia) (krasomama)
  • Prvý film s Batmanom v hlavnej úlohe, ktorý nie je vo formáte IMAX 70mm. (Da_reba)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama