Reklama

Reklama

Vítejte na univerzitě v Colby, kam právě nastoupila skromná a nesmělá Alicia, která se chce stát právničkou. Když se setká s oblíbenou kráskou Hadley a přijme ji mezi sebe kroužek těch nejlepších, Aliciino nadšení nezná mezí. O to horší pak je zjištění, že její noví přátelé se pohybují po velmi tenkém a nebezpečném ledě. Vyšetřování vraždy, související s podivným studentským projektem, ukáže nečekané souvislosti a vede k šokujícímu odhalení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč ten film nemá 2 hvězdičky je fakt, že je tak odporně podivnej. Kdyby byl ještě víc divnej a měl nějakou zápletku, případně zvrat, mohlo to být za ****, ale takto... Během filmu se sice mění vaše sympatie k oběma hlavním postavám, ale to stejně nic nemění na tom, že konec znáte po prvních 5ti minutách... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky, které se znají prakticky jen od vidění, jsou samy v pokoji jejich společné kamarádky. Jedna se druhé zeptá, kolik měla sexuálních partnerů, ta jí bez ostychu odpoví, první přidá svoje číslo a svěří se s traumatem z dětství. Oslovená kouká a v poklidu řekne i svoje trauma. Pak se políbí a vlítnou na to. A ne, není to péčko. Velesympatická herecká sestava typu Dominique Swain nebo Taye Diggse si v tomhle zahrála doslova za trest. Třešničkou na dortu je pak fakt, že po pěti minutách ledabyle odhadnutá pointa se nakonec vážně uskuteční. ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je libově mimo. Navíc jsem pořádně nestih začátek, tak jsem to měl trochu komplikovanější, ale možná mi to prospělo a jinak bych se nudil. Čtyři hvězdy dávám spíš z hecu - nějaký scény byly prostě vtipně vadný a obě hlavní herečky jsou super. Celou dobu jsem se vlastně i bavil, jen závěr byl trapně popisnej a tak nějak nudnej. 62% ()

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Podle mě podhodnocenejch film. Holky bohatých rodičů (kteří na ně nemaj čas) si zpříjemňují studium chlastem, drogama a sexem s kdekým... A pak když k sobě přiberou holku premiantku z chudý rodiny... SPOILER Docela mě dostalo, že z puťky se vyklubala vypočítavá svině, která navíc rozvrátí vztahy všech svých kamarádek. Ani se nedivím, že jí někdo usiloval o život (i když původní záměr byl mírnější). Samozřejmě je otázka nakolik by bylo reálné, že by otec dal přednost kamarádce své dcery a ještě by svou dceru před cizí holkou ponižoval ("Zavolej jí a pogratuluj.") Ale celkově zajímavá detektivka. Navíc se mi líbilo jak Mia Kirshner hrála. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplně špatný, ale Mia Kirshner, jako nevinná oběť? Ale prosím Vás to jako vážně? Mrchy tam byly všechny a lezly mi na nervy, jediná, která mě zaujala byla Meredith M. Černošský policajt byl teda úplný omyl! Aspoň, že film docela odsýpal a pro filmy ze školního prostředí mám slabost. Škoda, že nijak nepřekvapil. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama