Reklama

Reklama

Zóna A - Na to zabudni

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Slovensko, 1994, 3 min

Hrají:

Peter Schredl

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ono je to tak trochu o mně. Ráno mám "hlavu plnú ideálov", přemýšlím "koľko toho dneska spravím" a večer už si jen broukám: "Na to zabudni, to nejde, vyčkaj kým ťa ten hnev prejde." Co se dá dělat, tomuhle já rozumím. Navíc mi k punku hrozně sedí onen neučesaný garážový zvuk, který kapela zběsile vydává a to chvilkové převtělení do lázeňské kolonádní kapely mě taky docela pobavilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Na to zabudni" je skvelá pieseň od bratislavskej punk rockovej kapely Zóna A, ktorá je súčasťou ich tretieho štúdiového albumu "V životnej forme". EMI (Monitor) ho vydala v roku 1996. Avšak video klip ku songu "Na to zabudni", chalani natočili už o dva roky skôr. Boli to časy, keď fungovali v najsilnejšej zostave: Koňýk - spev, Leďo - gytara, Mikko - bicie nástroje a Lump Čupe - basová gytara. Vtedy bola Zóna A skutočne v "Životnej forme". O tom svedčí i tento ich punkový klip. http://www.youtube.com/watch?v=PXzJIQGboZY ***** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

´´Premakaný´´ videoklip, len čo je pravda. No a teraz vážne. Má to tú správnu atmosféru pre tento hudobný štýl a to sa počíta. ()

Reklama

Reklama