Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Ťažko nepodarený remake (či snad reboot) môjho obľúbeného hororu mňa presvedčil, že pôvodná verzia z roku 2002 časom zraje ako víno a o to viacej si jej vážim. V tejto novej verzii je zlé úplne všetko. Od (ne)hereckého obsadenia cez nulovú atmosféru až po vykrádanie pôvodnej vezie, kedy tu znejú rovnaké dialógy, aké zneli aj v originále. Jediný pozitívny bod celého filmu je vydarený soundtrack, ale ako sa hovorí, jedna lastovička jar nerobí. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Původní Cabin Fever jsem poprvý viděl tak před 12 lety ještě na VHSce, tehdy se ten film nepovažoval za nic špatnýho a dá se říct že byl docela in. Dneska se už samozřejmě nejedná ani zdaleka o tak dobrej film ale už tak nějak zkultovněl. V roce 2009 přišel druhej díl kterej já osobně mám radši neboť je to prachsprostej splatterovej masakr. Nedávnej Cabin Fever: Patient Zero byl průser jak hovado a Samvěd Křepelka v hlavní roli byla hrozná volba ale i tak měl film pár solidních scén (umlácení dildem ve stanu). A teď tady máme remake jedničky a s klidným svědomím můžu říct že se jedná o nejhorší film kterej zatim z týhle série vzešel. Už ze začátku vás zarazí naprosto podivnej střih mezi scénama kdy na sebe málokdy něco navazuje a často to vypadá jako když kus filmu prostě chybí. Dál přijde na řadu přehlídka špatnýho herectví který zde až hraničí s trapností a hlavním postavám přejete smrt ještě dřív než vystoupí z auta. Máme tu drsoně a drsňačku, zamilovaný měkkejše a videoherního debílka co tam pobíhá se samopalem kterej má bejt zřejmě opravdovej ale vzhledově je jasný že to je náká plastová sračka z tržnice :)) Film nudí a nic se neděje, pokusy o humor mě naprosto minuly a ani ty efekty nebyly tak nechutný. Kam jsme to dopracovali když i remake filmu z tohohle tisíciletí stojí za hovno. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Rothovu jedničku mám moc rád, jelikož Roth je jeden z režisérů který se s ničím nesere a jeho styl je osobitý. Možná nevidět původní díl, tak bych hodnotil výše, ale jelikož existuje tak tento remake je zbytečný. Chybí mu syrovost Rotha a dá se říci že to jen kopíruje. Na jedno skouknutí to lze skouknout, ale rozhodně se k tomu nevrátím podruhé. Škoda, že neudělali místo remaku čtvrtý regulérní díl, i když je zase otázka zda by si pomohli po tom bordelu ve trojce. // 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler v komentu. Špatné to není, ale jsou ty typické blbosti, které jednoduše sráží věrohodnost a kvalitu snímku. To je zejména partička "dokonalých", kteří mají myšlení pětiletého děcka, dále pak vidláci, kteří si rádi zastřílí do živého masa, plus bláznivý šerif (tady originálně v ženském podání) a také snaha o vytvoření atmosféry skřípajícími houslemi, které se hodí spíše do duchařského horůrku. Jen co je trochu odlišné od takových filmů, že tu je místo vraha virus. No jedné scéně jsem se musel opravdu zasmát a to té, kde se snaží useknout dívce hlavu lopatou a ona na to "zkus to znova". Fakt úlet. :D Nerad, ale je to slabší průměr. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

to byla hrozne slaba chcanka...strasny vsechno strasny..nejlip udelal ten borec co si vzal pivko a sel pryc.. :D hroznej salat..akorat matne vzpominam ze tam byly dobry kozy a kdyz to kundu rozezralo uplne nasracku zustal jen silikon.. :D to bylo na filmu to nejlepsi..odpad hroznej.. 1hvezdu za policajtku z ktery by si meli vsechny policajtky vzit priklad :D ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)

Reklama

Reklama