Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer 1
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (111)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Westworld je neuvěřitelný oříšek. Ořech úplný. Hotový kokos. Nemohu upřít, že mne tento seriál neustále láká svou tajemností, která se zde objevuje a má stále co nabídnout. Když vlastně dokoukáte celou druhou sérii tak zjistíte, že opět není nic jak má být a jak jste si mysleli. A to je asi to, co zde lidi stále drží. A já se jim upřímně ani moc nedivím. Westworld měl obrovský potenciál. Po první sérii jsem si říkal, že ten potenciál byl silně zahozen, ale asi stále z toho je to, co tvůrci chtěli. A diváci to hlavně ocenili. A poté je tu ale to předtím. Ano, to pozlátko někde je. Problém je v tom, že je zde v podstatě deset dílů o ničem. Hodinový materiál, který nemá vlastně tolik, co nabídnout. Jenom se neustále motáte v něčem, co má dělat gradaci příběhu a přitom ona se z toho stává nechtěně natahovací béčková slátanina. To je na tom nejsmutnější. Skoro se mi chce brečet nad tím jaký potenciál ten seriál vlastně má. A zahazuje ho zbytečnostmi, které jsou opravdu smutné. ()

Mafiapau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do poloviny série jsem se bavil a seriál měl to stejné tempo jaké si udržoval až do konce první série.. ale od poloviny druhé série, se do HBO asi vloupali SJW a různí levicisti a zkurvily celej seriál.. fillerová epizoda "Kiksuya" to vyjadřuje fakt krásně.. filler a ve Westworldu? To je vtip? A nejvíc mě dorazila scéna (teď už přesně nevím kde to bylo ale předpokládám že tak v za polovinou dílu "The Passenger") kde vyjdou složky "Delos Extraction Team" a jeden týpek co je v polovině celého snímku, má P90-ku z nějakého fyzicky nemožného důvodu se zásobníkem pro M4-ku, flash-hiderem, ACOGem (4x scope) na picatinny railu a k tomu na ACOGu má ještě kolimátor (snad ten nejlevnější a nejmenší co jde koupit).. BLEEEHHH TPČ.. když jsem takovou píčovinu viděl, bylo mi už kříšťálově jasný, že svůj příběh a technický scénář totálně splachujou do hajzlu.. Konec mi jaksi nedával smysl.. doslova přesrání časových linek způsobí že se v tom pomalu ale jistě ztratíte (což se u jedničky rozhodně nestalo protože to bylo vykompenzované dobře zpracovaným plot-twistem) a pak vám díky tomu už ani nepřipadá že to na co právě koukáte je důležité.. takže musím dát pět hvězdiček první polovině této série, druhé polovině by se mi možná ani moc nepříčilo dát odpad.. jenže to bych musel vypustit sound-design, soundtrack a zase excelentní kameru. Po polovině druhé série kdy jsem si začal uvědomovat na co se to dívám, tak mě u monitoru držel jen Ed Harris a Shannon Woodward.. + Hirojuki Sanada opět jako Samurai, co si přát víc.. no snad jen přetočení druhé poloviny série.. 5/10 kvůli celku série. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nolan & Joy se utrhli ze řetězu a v poměru s druhou sérií teď málem první sezóna Westworldu působí jako docela krotká a komorní záležitost. Zážitek z promyšleně velkolepých (třebaže občas skřípajících) atrakcí nedokázala pokazit ani málem neúnosná masa expozice. Pro ty, kdo v první sérii přistoupili na hru, kterou autoři předložili totiž krom těch násilných monologů není tomuto projektu v podstatě co vytknout. Snad jen, že takhle mohl skončit, protože si (znovu) nedokážu představit, jak na toto dokážou znovu navázat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé průměrné hodnocení se po deseti epizodách druhé sezóny vyšplhalo na čtyři hvězdičky, ale proti první sérii jsem zažil spíše zklamání. Akčních scén bylo opravdu dost, ale často vyzněly do ztracena, protože byly napsány spíše na efekt, než aby měly vliv na samotný příběh. Ten se zase často utápěl v hlubokých filosofických myšlenkách, čímž ztrácel na tempu, proti úvodní řadě došlo ke značnému poklesu kvality. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propad. Začíná to slibně. Náhled do "kolonie" a k Samurajům je úžasný. Řekl bych dokonce, že i nejlepší částí řady. Jakmile se ale série přehoupla do druhé poloviny, byla to tragedie. Bohužel ta snaha vycucat z tématu ještě něco navíc je znát a ten chaos a překombinovanost je opravdu otravná. Díl "s indiánem" naprosto o ničem. Navíc chybí "závěr". Závěr v tom smyslu v jakém končila první řada. Rozkrytí precizního a jasného přepínání mezi časovou liní "současnost", "před 30ti lety" a "před 35ti lety"... tady je to už jen bordel. Navíc se znatelně ubralo na syrovosti = nastává posun k mainstreamu (jako ve trůnech) ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • V úvodu epizody zazní skladba „Seven Nation Army“ od kapely White Stripes. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „C.R.E.M.“ od Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní klavírní verze sklaby „Heart Shaped Box“ od kapely Nirvana. (Epistemolog)

Reklama

Reklama