Reklama

Reklama

Jednoducho povedz nie. (HBO Max)

Recenze (27)

LND 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když byla jen jedna série, byla mojí nejoblíbenější epizodou The Bicameral Mind. Ve druhé sérii ji překonala The Riddle of the Sphinx. A i ta byla nyní sesazena právě epizodou Genre. Tvůrci ukazují, že to stále mají kam posouvat. Honička v autech za doprovodu Jízdy valkýr od Richarda Wagnera byla naprosto geniální. Jinak Serac je skvělý záporák, který v podobě "velkého bratra" až dosud působil téměř nezranitelně. Ale nemůžu se zbavit otázky, jestli Dolores je skutečně ta, které máme fandit. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé půlky třetí sezóny nám přinesla trip k pochopení zničeného světa moderní  budoucnosti, kde si ani člověk nemůže sám ani zavázat tkaničku, aby ho někde někdo nesledoval (alespoň počítače). Dolores pokročila stále blíže ke svému cíli a její cíl se k ní i sám postupně přibližuje. Jde stále ale o to, jak je její protivník silný a jak se ona dokáže poradit s tím, že se z ní stala jedna z nejhledanějších osob na světě a její největší přítel je nejmocnějším člověkem na světě, dalo by se říct až „bohem“.Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl, že to je nejlepší díl, co jsem zatím viděl. 95 % ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate prelomová epizóda tretej série, čo je ale aj celkom logické, keďže sme v jej polovici. Osobne som ale myslel, že k tomu, čo sa Dolores podarilo, dôjde až vo finále a bude to mostíkom k štvrtej rade. Tak ale aspoň sa dej hýbe poriadne vpred a nič ho nebrzdí. Jedna smrť dôležitého človeka prebehla vcelku nedôstojne, vlastne pardon, dve násilné úmrtia boli pre obete nedôstojné. Nedá sa nič robiť, ide sa ďalej... ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ehm hm hm xD, trápna auto naháňačka s pomalučkou rýchlosťou za doprovodu Wagnerovej (v titulkoch napísali) vážnej hudby, well, to sa nepodarilo, ugh. Niekto si myslel že fukne tam niekde takúto hudnu a už to bude ktovieako advanced. .............. Bola tam jedna skvelá myšlienka: "Now you are going to see, that the system isn't the prison, but you are." ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, v ktorej si pozorný divák spomenie aj na Apocalypse Now od Francisa Coppolu či The Shining Stanleyho Kubricka. Obavy, ktoré som mal z toho že sa dej bude odohravať v "skutočnom" svete boli zbytočné, tretia séria zatienila druhú a mám čím ďalej tým silnejší pocit že bude tou najlepšou ktorú Westworld priniesol. ()

Galerie (8)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama