Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná oddechová komedie, kterou táhne ústřední dvojice a pokud máte rádi humor Willa Ferrella, tak ho po dlouhé době dostane v celkem stravitelné formě, přestože hraje již tradičně nesmělého troubu. Na druhou stranu tato role mu sedla daleko lépe než v nedávné Zocelovací kúře a navíc ho tu místo protivného Kevina Harta doplňuje skvělý Mark Wahlberg, který si roli vyloženě užívá, a v konfrontaci s Farrellem tvoří skvělou dvojici. Jen škoda, že film neudrží skvělé tempo, jelikož ke konci již začíná poměrně nudit. Moje hodnocení 60%. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi ústřední dvojicí Ferrell Wahlberg podle mě funguje velice dobře, je fajn sledovat zase po nějaké době Ferrella v relativně normální roli normálně artikulujícího člověka. Oba byli do svých rolí vybráni dobře - jeden jako testosteronová časovaná bomba, kterého okolí musí (nejenom kvůli vizáži) milovat, byť je to složitá povaha a na druhé straně klasický límeček, který je tak ctnostný a uhlazený, až například nudí svoje nevlastní děti a působí jako trouba, nebo posera chcete-li. Výbornou tečku dává filmu samotný závěr, kdy místo pěstí mezi rozezlenými tatínky na dětském plese vzpomene Marky Mark na zvláštní Ferrellovu poučku, že místo pěstí se může spor vyřešit tancem, což se také nakonec stane a je to humorné a stylové...téměř 4*......................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) Moc jsem neočekával, komedie mi poslední dobou přijdou buď, trapné nebo nudné. Tohle naštěstí není ten horší případ. Ještě tak zpočátku mě to moc nebavilo, Ferrella jsem si moc nezískával, ale jakmile se objevil skvělý Mark Wahlberg, tak už to pomalu začínalo stát za to. I ten Ferrell si mě po půli snímku začínal neskutečně získávat. S Wahlbergem se skvěle doplňovali. V této pohodové komedii šlo především o hlášky a souboj výše zmiňovaných hlavních dvou postav. Našlo se zde i pár vtipných scén jako např. Vjezd motorky do baráku nebo odhalení nahoty v proskleném baráku. Na to, že mě úvod vůbec nebavil, se z toho vyvrbila slušná komedie, která si na nic nehraje, není sice nijak zvlášť nápaditá, ale na nic si nehraje a humor není trapný a to je přeci to hlavní. Vztahy mezi postavami jsou tak nějak průměrně pojaty, ale pro potřeby snímku to bohatě stačilo, dětské postavy rozhodně pobavili.Těším se na dvojku, na kterou rozhodně vyrazím do kina, přeci jenom nám tam přibyde Mel Gibson ! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší "výprask" :-) Je to skoro až moc standardní, na druhou stranu je potřeba dodat, že závěrečná moralitka je slušně protažená blátem, ve stylu "jó, karma je svině", takže i s ohledem na to, že Wahlberg s Ferrellem jsou super dvojka, to nakonec ten průměr ještě je :-) 55% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Benga v záloze od stejné dvojky mám hodně rád, ale tohle je tak trošku jiná žánrovka. Občas jsem se zasmál a nebýt fajnového závěru, hodnotil bych lehkým nadprůměrem, ale vlastně mě to od začátku dokonce celkem bavilo. Klasická Farellovská přiblblá komedie. Jen ty příšerné triky by si mohli odpustit, ty scény tam vůbec být nemusely. PS : Nedovedu si představit, že by Markovu roli uhrál Vince Vaughn...7/10 ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Motocykl, na kterém jezdí Dusty, je Indian Chief Classic Thunder Black (xisp)
  • Scénu na zápase NBA nakrúcali bez toho, aby o tom obecenstvo a niektorí hráči vedeli. Diváci sa naozaj zľakli, keď uvideli opitého Willa Ferrella, ktorý ubližuje nevinnej žene a ochranka ho vyviedla von. Žena, ktorej ublížil loptou, je Taryn Terrel, profesionálna wrestlingová zápasníčka. (shinigami491)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama