Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

venison 

všechny recenze uživatele

Komedie „Byla to divoká noc“ je náramná konina, ale příjemně vyvážená :-D Troška brutálního humoru, špetka romantiky, kousek drogového vtipu a rozumná porce pomatení smyslů. Hlavní zápletka je tisíckrát omletá (moje ex mě nechce a kamádi jsou zlí, protože mají svoje dospělé životy a já jsem chudák, který touží nejvíc po tom zachovat vše tak jak to bylo), ale její vyprávění ve stylu „Prci, prci, prcičky“ nebo „The Hangover 1+2+3“ celou úroveň pozvedá. Joseph Gordon-Levitt hraje zoufalce, který vplouvá do vod středního věku velmi přesvědčivě.. Velmi potěšilo obsazení Lizzy Caplan, i když do menší vedlejší role.. A kdo nemá rád chundelatého trapáčka Setha Rogena, neměl by na film koukat :-) Jak už bylo naznačeno, nejedná se o „normální“ film pro „běžného“ diváka, ale je to taková velmi jednoduchá koleda, která během přeslazených Vánoc zvedne náladu svým škodolibým humorem :-D ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se naladit na štědrý den a jak jsem se v roce 2019 dívala na film Městem chodí Mikuláš, tak jsem se rozhodla zkusit tohle. A v uvzovkách scénáristovi můžu ironicky poděkovat. Takto zprasit vánoční atmosféru orgiemi, drogami, chlastem, nedůstojným chováním, sprostými slovy.. No, film který se zajisté vysílá po 23.00 hodině, odehrává se to v době vánoc, ale kdo se těší na štědrý den jako já, tak ať se na tuto bizarní sra*ku opravdu nedívá. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších Rogenoviek. Dosť vtipov sa podarilo. Trochu menej trapošín ako sa bežne servíruje (ale fakt len trochu). Dosť dobrý casting. Ako nie je to nič nové. Všetko sme už videli. Ale je to dobre spravené. Bavil som sa a to je dôležité. Kto neznáša Rogena a jeho humor bude sklamaný aj teraz. Scéna v kostole alebo s smskami sú top. 80% 4* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A BUDE TO NEJLEPŠÍ VEČER NAŠEHO ŽIVOTA!…“ /// Tahle věta je dost vohraná (zvlášť v našem věku) – pár chlápků si de vyčistit disketu a hned se z toho snažej dělat událost, na kterou se nezapomene. Nebo aspoň voni maj vo čem v těch svejch nudnejch životech kecat. Tohle je podobný. Teda smyslem. Provedením se dostávaj dál, než vostatní (nekončej v pajzlu pochybný kvality, kde místní štětka za panáka rumu volizuje předkožky…). Snažej se (možná to byl úkol pro celou tu rotu scénáristů), aby se tady děly věci a průsery větší než ve Vegas. Faktem je, že toho tihle tři týpci hodně podělali. Ale poučili se! Navíc přátelé jsou (kurva prostě jsou!) důležití! Takže je to místy sentimentální, vobčas brutální a taky vtipná prostoduchá vánoční zábava, pro nenormální adventní obecenstvo! (dáme to letos po Popelce? Jasan, dones travku…) No tak já du radši vo chlup vejš... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Žid a mým vánočním přáním je ukřižovat m(M)esiáše. 2.) Zjistím, že Miley Cyrus (ani Hannah Montana) nemusej bejt trapný. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama