Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá kouzelnice se spolu s přáteli vydává do zaniklého města obrů. Chtějí získat zkamenělé srdce rozlomené na čtyři části. Nesmí dovolit, aby se dostalo do rukou temným silám... Mladá kouzelnice Marek ve starodávném mytickém světě plném netvorů, draků a oblud vládne nebezpečnými silami černé magie a se svou družinou dobrodruhů bojuje proti temným silám, které chtějí ovládnout a zotročit svět. Tentokrát musí odvážná žena porazit legendárního černokněžníka Szorloka a jeho vyslance Kishkumena, který se s armádou netvorů chce zmocnit cizí země a rozšířit v ní hrůzostrašnou nákazu – mor, měnící vše živé na nemrtvé... (TV Prima)

(více)

Recenze (31)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byla vcelku neškodná amatérská konina, kterou zaplatili fanoušci pomocí kickstartru.... A druhej díl je de facto totéž, jen s tou neškodností bych si nebyl tak jistý. neboť všechny dialogy z první poloviny stopáže (hodina čtyřicet proč?!) mi způsobovali fyzickou bolest a bál jsem se, že mé uši spáchají harakiry a kladívko prokopne bubínek. Druhá polovina je o něco lepší, ne tedy, že by dialogy byli snesitelnější, ale je jich méně, místo nich je tu sice sterilní a zcela špatná akce, ale dá se přežít a dokonce i za faktu, že se do grupy hrdinů připojilo jakési špičaté ucho s nagelovanejma vlasama (to není humor, opravdu tam je). Znovu pocta dračákům a nejbrakovatějšímu fantasy, znovu špatné. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

První díl byl docela zábavný a pěkně odsýpal. Oproti tomu tento druhý o dost klesl. Ohranou a ohláškovanou družinu obohatil jen divnej, počmáranej týpek, všechno se strašně vleklo a jediné, co by jakž takž vyšlo, byl souboj s digitálním drakem. Zbytek? Zmatečné flashbacky, občas člověk nevěděl, kdo s kým bojuje a kdo proti komu a obecně, scény na bojišti zoufalé - stačilo se podívat do pozadí a bylo vidět, že jen tak máchají do vzduchu. Ano, přihlížím k tomu, že se pořád jedná o dílo party nadšenců, ale tentokrát jsem opravdu často přestával vnímat a vlastně se vůbec nebavil. A to je špatně. Navzdory tomu jsem opravdu zvědavej, jak si povedou další tři díly, které by měl mít v režijní ruce někdo zkušenější. ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi líbila o něco víc jak jednička. Příběh zase není nic originálního, známá partička z jedničky pokračuje na své dobrodružné cestě a musí zachránit svět. Efektů opět není mnoho, ale jsou lépe zpracované (asi už bylo víc peněz), souboje příjemné a celkově jsem spokojen, teď už jen čekám na trojku. Herecky opět nemám výtku, stejně tak i po kostýmové a maskérské stránce. Hodnocení: 61/100. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Parta pšonků, co má ráda cosplay a dlouhé výšlapy fotogenickou krajinou, si takhle jednou řekla, že to všechno proloží tím největším fantasy klišé a všechno to hodí na dvd. A uvidí se, kdo se chytí :-) Je to přesně tak blbé a odfláknuté, jak by člověk čekal, přitom si nemyslím, že je to blbé a odfláknuté schválně, jen se výjimečně (i když on to zas tak řídký jev nebude) setkalo velké množství lidí, kteří trpí vážným nedostatkem talentu a soudnosti. 15% ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Okrem kostýmov asi všetko zle. Dojem počítačovej hry zostal zachovaný, ale partia odvážlivcov má takú spotrebu životov, že za normálnych okolností by v tomto leveli stvrdli naveky. Našťastie majú zásobu cheatov, a záporáci sú k nim tradične ohľaduplní. Ešte aj ten drak odmieta použiť oheň v uzavertom priestore, aby náhodou niekomu príliš neublížil ;-). Strašidelne insitný film s chaoticky skratkovitým scenárom. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama