Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá kouzelnice se spolu s přáteli vydává do zaniklého města obrů. Chtějí získat zkamenělé srdce rozlomené na čtyři části. Nesmí dovolit, aby se dostalo do rukou temným silám... Mladá kouzelnice Marek ve starodávném mytickém světě plném netvorů, draků a oblud vládne nebezpečnými silami černé magie a se svou družinou dobrodruhů bojuje proti temným silám, které chtějí ovládnout a zotročit svět. Tentokrát musí odvážná žena porazit legendárního černokněžníka Szorloka a jeho vyslance Kishkumena, který se s armádou netvorů chce zmocnit cizí země a rozšířit v ní hrůzostrašnou nákazu – mor, měnící vše živé na nemrtvé... (TV Prima)

(více)

Recenze (31)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Parta pšonků, co má ráda cosplay a dlouhé výšlapy fotogenickou krajinou, si takhle jednou řekla, že to všechno proloží tím největším fantasy klišé a všechno to hodí na dvd. A uvidí se, kdo se chytí :-) Je to přesně tak blbé a odfláknuté, jak by člověk čekal, přitom si nemyslím, že je to blbé a odfláknuté schválně, jen se výjimečně (i když on to zas tak řídký jev nebude) setkalo velké množství lidí, kteří trpí vážným nedostatkem talentu a soudnosti. 15% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Kouzlo jedničky už se trochu vytratilo a i ta hudba už není natolik dokonalá. Pořád si to ale drží jistou úroveň, na kterou většina obdobných fantasy braků nedosáhne. Pořád ti samí sympatičtí herci a pořád to stejné nadšení pro látku. Pocta žánru a všem magorům, kteří mají srdce na stejném místě jako tvůrci. Mě to bavilo, jen bych ocenil lepší scénář. Oproti jedničce opravdu znatelný pokles. Zajímavé je, že ve dvojce mi přijdou obě herečky víc sexy než v jedničce, přitom je to ze stejného roku. Že by jiný maskér? To je to kouzlo filmařiny. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to celkem ucházející pokračování prvního filmu v tom smyslu, že je to kvalitativně v podstatě stejné, je zde pár dobrých scén, a i když je to levné, tak přece jen máte pocit, že je to fantasy a ne jenom rádoby historický film. Není na tom nic skvělého, ale dá se to celkem snadno zhlédnout, aniž byste utrpěli velkou újmu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

První díl byl docela zábavný a pěkně odsýpal. Oproti tomu tento druhý o dost klesl. Ohranou a ohláškovanou družinu obohatil jen divnej, počmáranej týpek, všechno se strašně vleklo a jediné, co by jakž takž vyšlo, byl souboj s digitálním drakem. Zbytek? Zmatečné flashbacky, občas člověk nevěděl, kdo s kým bojuje a kdo proti komu a obecně, scény na bojišti zoufalé - stačilo se podívat do pozadí a bylo vidět, že jen tak máchají do vzduchu. Ano, přihlížím k tomu, že se pořád jedná o dílo party nadšenců, ale tentokrát jsem opravdu často přestával vnímat a vlastně se vůbec nebavil. A to je špatně. Navzdory tomu jsem opravdu zvědavej, jak si povedou další tři díly, které by měl mít v režijní ruce někdo zkušenější. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Okrem kostýmov asi všetko zle. Dojem počítačovej hry zostal zachovaný, ale partia odvážlivcov má takú spotrebu životov, že za normálnych okolností by v tomto leveli stvrdli naveky. Našťastie majú zásobu cheatov, a záporáci sú k nim tradične ohľaduplní. Ešte aj ten drak odmieta použiť oheň v uzavertom priestore, aby náhodou niekomu príliš neublížil ;-). Strašidelne insitný film s chaoticky skratkovitým scenárom. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama