Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pokud máte nějakej večerní splín a chcete kouknout na nenáročnou oddechovku o bandě vykořeněnejch nerdů, směle do toho. Frajer co strká péro do jogurtu asi patří k hájlajtům celýho flicku. Jinak nic novýho pod sluncem, nějaký lepší fóry pochopitelně chybí a láv story ústřední dvojice taky pochopitelně nechybí. Takže nic víc, než další nepovedenej pokus o emerickou týnejdž komedošku. 35% P.s.: SPOILER jako kráva....když už mám na penisu nějakou tu insekci, tak mám přece ruce a hubu....takovouhle prima Pandžábi Gánešu bych si teda utéct nenechal, ani kdybych byl jen hlava s páteří... ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Rád koukám na tyhlety "Prcičkárny", závidím jim ty nezávazné blbosti let studentských, kalby, žádné starosti života pracujícího otroka moderního "svobodného" světa a většinou si tyhle filmy užívám. Good Kids stejně tak. Bavil jsem se, nenudil jsem se. Nemůžu ale říct, že by to byla jedna z těch lepších. Film spíše tak nějak vesele plynul než aby měl údernější a intenzivnější humor. Silně váhám mezi 3-2 hvězdičkami. Možná časem změním. Strašně se mi líbila zápletka okolo tenisu a závist byla hodně intenzivní. A taky jsem filmu vděčný za objev Zoey Deutch, nechápu, jak jsem tak roztomilou a sexy herečku mohl v judaswoodu přehlížet. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Poslední prázdniny před nástupem na vejšku. Ještě stihnout poslední večírky, všude být a pořádně si to užít. Pro partičku šprtů, které nikdo nikdy na večírky nezval, je to vlastně poprvé. Poprvé se hecnou a vyrazí na párty. Zjistit jaké to vlastně je. Život jim začne chutnat, začnou to rozjíždět každý po svém. Zjistí, že není vlastně zas tak těžké s lidmi být a pařit. Příběh je samozřejmě zcela nereálný, jelikož ty postavy by asi nikdy normálně nedokázaly zvládnout "coming out" a dál by byly zašité ve sklepě u počítače, ale hezky se na tu romantiku kouká. Samo o sobě je to dobré story, vtipné a příjemně "prcičkovské". 75% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak určite... Parta štyroch "loserov" sa zrazu rozhodne, že sa vymania zo stereotypu svojho čudáctva a razom sa im darí realizovať svoje tajné túžby. Akurát u tej Nory (Zoey Deutch) by som veril, že nemá problém zapadnúť. Ale inak typická šablóna s kopou gýčových prvkov typických pre tento typ party teenage komédií. No aspoň tie postavy boli celkom fajn a zaujímavé, aj keď bolo jasné kam to celé speje. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem pořádné kalby, zajímavé a vtipné situace, herce, kteří umí zaujmout, ale namísto toho jsem dostal nemastnou neslanou komedii o partě šprtů, kteří za celou svoji kariéru ani jednou nechlastali, nesouložili, prostě nic si neužili. A právě o tom chce tento film vyprávět, ale vůbec se mu to (až na pár vtipných scén) nedaří! 35% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama