Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

As a good kid i can relate. But do I want to...? Šprťáckým Prcičkám lze vyčíst hlavně to, že jsou až příliš přesné na těch špatných místech. Čtyřlístek charakterů a bohužel i představitelů jsou vážně těmi polo-nudnými patrony z internátních a kolejních pokojů, na kterých se zhasíná okolo desáté, je tam vždy uklizeno a odkud se ozývá smích jen krotký, reagující na překlepy v poznámkách, události na katedře či interních vtípků v páté sérii Star Trek: Voyager. Stiffler a jeho chcací a fekální fóry, tolik kritizované, jednoduše tomuhle žánru (a těmto životům) strašně chybí. Ani trapas, ani nářez. The Good Kids, The So-So Comedy. (Takže za tři.) ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Rád koukám na tyhlety "Prcičkárny", závidím jim ty nezávazné blbosti let studentských, kalby, žádné starosti života pracujícího otroka moderního "svobodného" světa a většinou si tyhle filmy užívám. Good Kids stejně tak. Bavil jsem se, nenudil jsem se. Nemůžu ale říct, že by to byla jedna z těch lepších. Film spíše tak nějak vesele plynul než aby měl údernější a intenzivnější humor. Silně váhám mezi 3-2 hvězdičkami. Možná časem změním. Strašně se mi líbila zápletka okolo tenisu a závist byla hodně intenzivní. A taky jsem filmu vděčný za objev Zoey Deutch, nechápu, jak jsem tak roztomilou a sexy herečku mohl v judaswoodu přehlížet. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Průměrná teenagerská komedie, kde jsou dokonce docela sympatičtí herci. Buchl bych tomu z fleku 3 hvězdy, kdyby to něčím neposrali. Ale oni posrali, závěrem. Je samozřejmě nereálné, aby se šprti (ti zdaleka nevypadali jak šprti) změnili během roku v oblíbené kaliče, ale hlavně zápletka, že zmlátí zhrzelé dospěláky, kteří mu přišli rozbít hubu za to, že jim opíchal manželky a ještě jsou oslavování policií? V Prcičkách jsou podobné situace, ale "záporaci" si to vždy skutečně zasloužili, protože to byli degéni a třeba se špatně chovali ke svým holkám, tady měl dostat do držky ten hlavní hnup. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jsou teenagerské komedie, které se stanou klasikou (Prcičky). Jsou teenagerské komedie, které by mohli reprezentovat na mistrovství světa v trapnosti (Klub sráčů). A jsou teenagerské komedie, které jsou……no, nijaké. Ani se nepobavíte, ani se nemusíte stydět za autory, ani nic. Projedou jako nůž máslem a jediné na co si za týden vzpomenete je úsměv Zoey Deutch. Akorát nevím jestli mám být rád, že jsem se study nečervenal a nebo být zklamaný, že jsem si víc neužil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn teen komedie, která opět vychází z toho klasického předpokladu, kdy si mladí konečně chtějí zašukat. Ani moc nepřekvapí, že to jsou zase nerdi, kteří před sebou mají řadu zajímavých zkušeností. Ač je to od producentů "Prciček", tak to rozhodně nemá takové grády, ale je zde pár celkem dobrých scén. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama