Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jeana Rena a celkově francouzské detektivky mám opravdu rád,ale tady se tvůrci trochu přepískli.Určitě to není tím obsazením,ale je to spíše tím stylem natočení.Chtěli tomu dát i zábavné prvky,což mi nevadí,ale tady se to nepovedlo.Příběh je docela nijaký.Kromě jednoho zvratu zde nebyl ani jeden překvapivý moment.Jean Reno zahrál dobře,ale sám to nemohl zachránit.Doufám,že příště se herecky ujme nějakého lepšího detektivního projektu.Tady to nebylo nic moc.Za mě dávám 60% ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Mezi psychointelektuálněhumanistickými srágorami poslední doby působí tento francouzský akčně kriminální snímek nabitý spoustou profláknutých klišé a humorných hlášek, jako závan čerstvého mořského vánku v zaprděných sálech multiplexů. Podtrženo a sečteno - akce, hlášky, jednoduchá linie, přívětivá stopáž a neodolatelný Jean Reno, činí z tohoto snímku příjemnou podívanou ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu si říkám, kde jsem tohle už viděl. Krom stovek podobných francouzských kriminálek, kde drsní poldové trápí zločince je tohle ke všemu ještě remake mého milovaného The Sweeney. A vlastně i ten Heat je tu pokoušen v pouliční přestřelce. Zde nepomůže ani nestor komisařů Jean Reno, ani filmaři využívaná fotogenická La Défense. Hlavní je, že si francouzská kinematografie splnila plán a má i pro rok 2015 natočený krimi film, kde jsou zase policajti rošťáci. Jen je to pro diváka už trošku prohnilé. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Drsná krimi jednohubka, která mě výborně pobavila. Není to žádný veledílo a určitě to nepatří k tomu nejlepšímu, co Reno natočil, ale je to to lepší. Akce je výborná a postupy policie jsou opravdu někde jinde, než by měly být, ale koho by zajímalo 90 minutové papírování. Jen mi přišlo, že jsem ten nápad s popravením osoby v klenotnictví už v nějakém filmu viděl, jen si nemůžu vzpomenout kde. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch slabších kino návštěv letos. Antigang je velmi tuctový akční film, který by měl možná úspěch před 25 lety, dnes však nemá čím zaujmout. Jean Reno hraje z posledního dechu, potěší snad jen Alban Lenoir, který občas dodá filmu vtip. Příběh je velmi prostý s předvídatelnými zvraty i průběhem, potěší alespoň celkem slušná akce s pár drsnými souboji a obstojné přestřelky, které však trpí logickými kixy ( tisíc vystřelených nábojů- nikdo není zraněn). Od Francie a zombie pracanta Benjamina Rochera jsem očekával asi leccos víc, stačila by k větší spokojenosti alespoň brutalita, která režisérovi vzhledem k předešlým počinům nedělá problém. Příště prosím zpátky k hororu:) 60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Při přepadení banky jsou tři lupiči vyzbrojeni puškami FN Scar a čtvrtý HK MP5K. Policie má většinou pistole Sig Sauer SP2022. Serge Buren (Jean Reno) většinou používá pušku HK 416 a v rukou jedné z policistek se objeví i puška SG 550. (JohnSmith)
  • Alternatívnym názvom snímky je aj názov The Squad. (MikaelSVK)
  • Zásahová jednotka má na zádech nápis GIPN, což znamená Groupes d´intervention de la Police Nationale. Jedná se o regionální zásahovou jednotku. První GIPN byla založena v roce 1972 v Marseille a to po atentátu na Olympijských hrách v Mnichově 1972. (JohnSmith)

Reklama

Reklama