Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá rybárska dedina Playa Escondida je domovom Estrelly Mariny (Zuria Vega), mladej rebelky, ktorá rada sníva, a ktorú vychovali krstní rodičia zo skromnej rybárskej rodiny. Jej matka Casilda (Erika Buenfil) bola znásilnená a keď porodila, pomiatla sa a odvtedy sa bezcieľne túla ulicami. V tej istej dedine žije vplyvný zloduch Leon Parra Montiel so svojimi dcérami: arogantnou Orianou (Mariana Seoane) a nežnou Elenitou (Florencia de Saracho).
Po mnohých rokoch sa do Playa Escondida vracia Victor Manuel Galindez (Mario Cimarro), ktorý trpí depresiami a chystá sa stráviť zvyšok svojho života vo svojom rodnom mestečku. Hoci Oriana naťahuje okolo neho svoje siete a snaží sa ho zviesť, on sa zamiluje do Estrelly, ktorú tiež priťahuje a zamiluje sa doňho. Avšak jeho život nie je taký čistý ako Estrellin a v jeho minulosti je tajomstvo, ktoré ho mučí... (TV Doma)

(více)

Recenze (5)

rajah023 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z telenoviel ,ktorá vie ľudí chytiť za srdce. Príbeh lásky rybárky Estrelly Mariny (Zuria Vega) a spisovateľa Victora Manuela (Mario Cimarro) .Ich šťastie a láska bude však stále na vlásku ,vďaka večným neprajníkom Coral (Ninel Conde) a Leónovi Parra-Ibáñezovi (Manuel Landeta). ()

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

A zase! Mama louská vlašáky a čumí na brutal dead tele novely. Návštěvy rodiny se kolirazy nevyplácí....na druhou stranu...kozatky tam jsou... ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Typická jihoamerická telenovela,která je hodně barevná a hodně hloupá.Pravdou je,že jsem se často od srdce zasmál,bylo to ale v místech,kde by asi tvůrci takovou reakci neočekávali.Vždycky,když situace vygradovala do dramatických nebo krajně dojemných scén,přepadaly mě záchvaty smíchu,za nejvtipnější momenty považuji scény,kdy se záporná postava upřeně zahleděla do kamery a vysvětlila divákovi,jakou záludnost si připravila na kladné hrdiny a jak se těší na to,až past sklapne.To bylo tak exemplárně stupidní,že jsem se nemohl nesmát,za což jsem vzápětí schytával negativní reakce od lidí,kteří třímali ovladač a kterým přišel děj zajímavý. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

To je tak hloupé, až je to zábavné. Typická telenovela s přehrávajícími afektovanými herci, příšernou umělou syntetizátorovou hudbou a příšerným natahovaným scénářem. U některých vážných momentů z pár dílů, které jsem z nudy viděl jsem ale vyprskl smíchy a tak tu jednu hvězdu dám. * ()

wdc 

všechny recenze uživatele

První díl nic moc, pak ale dobré, příjemné překvapení. Od nějakého 30 dílu je to horší protože se hlavní pár rozdělí. Jsou tam samozřejmě jako i v jiných telenovelách různé afektované a srdceryvné scény, nějaký ten pokus o vraždu, nelogické chování, ale mám možnost jednoduše přetáčet. Celkem dobré. Je tam místy vidět, že si to natáčení užívali a byl to dobrý kolektiv. Sledováno ve slovenském dabingu (TV Doma) a zapomínám, že to není česky. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (2)

  • Mario Cimarro (Víctor Manuel) byl vyhozen těsně před koncem natáčení. Producenti tak učinili kvůli stížnostem štábu na hercovo chování – na natáčení prý chodil pozdě, choval se namyšleně a byl agresivní. Zhruba 40 scén, ve kterých měl Víctor Manuel figurovat, bylo přepsáno a natočeno s jinými postavami, velké finále se svatbou pak vzniklo ještě před Cimarrovým vyhazovem. Na hercovo neprofesionální chování si filmaři nestěžovali poprvé a podobné excesy provázely nejednu produkci, na kterých se podílel, např. El cuerpo del deseo (od r. 2005). (fiLLthe3DD)
  • Tvůrce telenovely Alberto Gómez chtěl, aby hlavní roli ztvárnil Mario Cimarro – jeho přání se nakonec splnilo, ale producenti ještě předtím kontaktovali herce Rafaela Amayu, který odmítl. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama