Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jako téma chápu - nacisti zblblí svým vlastním sadismem hledají nepřítele na každém kroku, ale sami sobě jsou tím největším, plus do toho pomsta všech těch nevinných mrtvých, asi jako. Plus legenda o moru. Na mě to nefungovalo ani náhodou. V úvodní scéně jsem čekal víc, než jeden povzdech, po kterém Němci utekli, pak trvá hodinu, než se do tunelů dostaneme, a mezi tím je to vlastně těžká nuda o ničem. Ten prďola, co hrál Kreuzmanna, nehrál on náhodou stavitele Titaniku ve stejnojmenném filmu? To je další věc - ti herci se mi sem nehodili. Všichni zaměnitelní kromě starce, mladíka a Kreuzmanna, všichn stejní, nikdo výrazný. Vůbec jsem netušil, který z nich je ten bláznivý velitel, jak se sobě všichni podobali. A nakonec ani strašidelné to vlastně nebylo, protože nějaké zombie, duchy, cokoliv, tady fakt není skoro vůbec vidět. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, atmosféra miestami pekne príjemne zhustla, hlavne keď sa konečne vydali do tých podzemných chodieb, no rozhodne to chcelo nejakého regulérneho bubáka a nie len jedného popleteného bláznivého fašistu a pár bezprízorných postavičiek so zaviazanými očami. To sa mi na strašenie zdá hrozne málo, hlavne keď uvážime, že prostredie bunkru ponúkalo v tomto smere ohromný potenciál, škoda. Čakal som niečo atmosferické a mysteriózne, no dostal som len slabý vývar mojich očakávaní. Priemer s prižmúrením oboch očí. 50/100 ()

Reklama

Noddy 

všechny recenze uživatele

Pomerne dobre zvládnutý film. V bunkri sa zbehlo niekoľko charakterov - nadrogovaný horlivý vyznavač veľkonemeckej myšlienky; vojak ktorého trápi svedomie, že strieľal na dezertérov, pričom veľa nechýbalo a bol by ním sám; vojak ktorý pochopil, že Nemecko je už na kolenách a ďalší odpor je len mrhanie životmi; starec, ktorý si svoje odbojoval v prvej vojne a žiali nad stratou syna; mladík, ktorý nevie čo je správne a čo nie a nakoniec veliteľ, ktorý je proste len veliteľom a cíti sa byť zodpovedným... spoločne čelia neznámu, skrývajúcemu sa v podzemí, pričom to neznáme je ich svedomie. Aj po technickej stránke uspokojivé - pekné maskáče typu hrach a hlavne krásne zábery na samopal/útočnú karabínu Sturmgewehr StG44. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Spojenie hororu a druhej svetovej vojny vždy veľmi rád vítam, pretože ako labužník oboch žánrov, si to nemôžem nechať újsť. Čakal som viac B-éčkovejší film, ale nakoniec som bol milo prekvapený, kamerou, hereckými výkonmi a celkovým dojmom filmu. Trochu mi tam k dokonalosti chýbali strašideľnejšie scény, a žáner vojnový prevládal nad tým hororovým. ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Atmosféra vcelku ucházející, "ponorková nemoc" funguje.. Ale přeci jen, když už je zde naznačeno nějaké nadpřirozené něco a tajemná minulost hrdinů, tak také očekávám rozhřešení a nebo alespoň nějakou pointu. Nápad asi dobrý, ale bez konce - přičemž sem ten otevřený konec opravdu nepatřil, protože pak celý děj zůstane jakoby v mlze a divák si z něj neodnese vůbec nic. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)
  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama