Reklama

Reklama

Altar

  • Velká Británie The Haunting of Radcliffe House

Obsahy(1)

Meg rekonstruuje starou usedlost, do které se následně odstěhuje i s rodinou. Během renovace objeví starý oltář, na kterém předchozí majitel Radcliffe zabil svou ženu a pak se utopil. Rodina začíná cítit přítomnost duchů. Manžel Alec je posedlý Radcliffem, který chce zopakovat své hrůzné činy. (LIVINGDEAD)

Recenze (24)

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Nudné, amatérské, příběh je takový nijaký, postavy nesympatické, hlavní hrdina má hemofílii a hlavní hrdinka vypadá jako Bloody Mary. Stačila jen nějaká krátká legenda o tom Radcliffovovi, tak by už to bylo lepší. Jediné, co stojí za zmínku je prostředí a soundtrack. Strašidelnost 0/0 Brutalita 0/0 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film by bol dobrý,keby bol asi tak pred 20 rokmi ale teraz v záplave samých ducharin nemá šancu.Tento film je lepencom mnohých starších podobných filmov,áno v tejto dobe urobiť ducharčinu bez odkopírovanej scény z iného filmu je takmer nemožné ale tu bolo všetko okopírované a všedné. A teraz krátkosti aj k filmu.Film má slabú alebo žiadnu výpovednú hodnotu,je bez fantázie,bez sympatických postáv a lakačkami,ktoré boli totálne predvídateľné.Kamera tiež bola slabá a triky dali tomuto filmu klinček do rakvičky.Až tak nudný duchársky film som vážne nečakal. ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Jo trikove ani pribehem a ani atmosferou nevycnivajici film, na to ze se tocil 2014 mohl se reziser zasadit o podstatne vetsi kvalitu,ktera samozrejme souvisi s rozpoctem. Hlavni herka mi byla na vysost nesympticka. Kurva tohle si ale neodpustim, to je opravdu takovy problem odejit z domu kterej me evidente chce zabit? Nebo se tam jeste 20x vracet pro zapomenuty klice? Jako wtf? ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Altar je čajový duchársky hororíček bez ambícií vykrádajúci všetko možné. Ale v béčkovej kategórii a v tomto žánri v zásade nič iné nečakám. Aj vďaka tomuto fliku som si uvedomil, že aj klišé môžem mať vlastne rád ak nie je otravné. Ak by som mal ja (alebo aj všetci ostatní diváci) na takéto snímky iba nadávať, prečo by som ich stále vyhľadával? A prečo by ich stále niekto točil? Znamená to, že dopyt po nich je. Isteže to nie je žiadna pecka - ale ani nechce byť. V tom je ich "čaro". Vizuálne šedé, bez ľakačiek ako aj výraznejšieho napätia sa tak stáva iba ďalšou potravou pre hladných divákov, túžiacich vidieť stále to isté a predsa "nové". Priemerný flik, na ktorý sa ale mne osobne tak nejak dobre pozeralo. Zhovievavých 60%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Altar“ je tak především pokus o atmosférický horor. Pokud, který úplně nevyšel. V závěru už se začíná trochu zamotávat, a jednotlivá odhalení už pak nejsou nic, proč by vlastně stálo za to na snímek koukat. „Altat“ pak nadchne hlavně tím prostředím, které skutečně děsivé je. Myslím, že spousta diváků by si hodně rozmyslela, jestli by na podobném místě chtěla žít, nebo ne. Ale realitní reklama by neměl být cíl hororu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V poslední scéně, když rodina odjíždí v taxíku, opěrka na hlavu u spolujezdce mizí a zase se objevuje mezi jednotlivými záběry. (Samthron)

Reklama

Reklama