Reklama

Reklama

Šibenice

  • USA The Gallows (více)
Trailer 2

Dvacet let poté, kdy během středoškolského divadelního představení zemřel při nehodě představitel hlavní role, se studenti téže maloměstské školy rozhodnou v pomýlené snaze uctít výročí dávné tragédie znovu uvést stejnou inscenaci – ale nakonec zjistí, že některé věci je lepší nekřísit. (Freeman Ent.)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (111)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie hlavne kvôli tomu že v trailery to vyzeralo tak dobre.Skvelý námet ja milujem takéto filmy, bohužiaľ veľmi zle podaný.Niečo ako Paranormal Activity ale toto mi prišlo blbšie.POZOR MôŽU sa vyskytovať spoilere : Absolutne nechápem zabitie najvtipnejšej postavy a zároveň pekného dievčaťa ako prvých.Zvyšný dvaja čo ostali sa mi nepáčili proste boli nudný.Tak skvelo by sa dali robiť lakačky , nato by ale museli využiť trocha make-upa na masky nie dať duchovi vreco na hlavu...Koniec totálne klišé.2* aspoň za snahu.Ale zas skvelý soundtrack.... A všimnete si ten trápny rozpočet. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Found footage subžánr je už vyzobanej jak slunečnice. Respektive, čím více epigonů se na něm snaží přiživit, tím více klesá jejich invence a snaha přijít s něčím, byť jen trochu neokoukaným. Kolem Šibenice se dělal celkem humbuk a film byl očekáván s velkými nadějemi, ale bohužel je to zřejmě to nejnudnější, co současná přehlídka hand cam pokusů vůbec nabízí. Doporučuju vyhnout se. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100,000Tržby USA $22,764,410Tržby Celosvetovo $41,364,410Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ešte že sa producentom oplatí investovať do týchto lacných hororov, fakt sila, samoúčelné až hrôza, aspoň že okrajovo je tam trošku napätie ale základ to má prachbiedny /30%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trailer vypadal slibně a i řes značnou skepsi způsobenou všemi těmi nedobrými FF "horory" z posledních let jsem dal Šibenici šanci...bohužel výsledek je úplně stejný,nebo v spíš v mnoha ohledech ještě horší než u většiny podobných kousků.I přes stopáž je první půlka rozvleklá až nudná a ve chvíli kdy už by se mělo začít trochu bubat je to zase jen nikterak originální nuda s pár lekačkami,které ale nejspíš nikoho moc nevyděsí.Nejlepší srovnání mi vychazí se čtvrtým dílem Paranormal Activity...20% ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejpříšernější found footage horor co jsem kdy viděl. Parta příšerně přehrávajících a ječících neherců hrajících příšerné kretény pobíhá po škole a nechává se zabíjet duchem kata. To vše kvůli 20 let staré tragédii. Byl by to hloupý horor i kdyby to bylo natočeno tradičně, například hned první zamčené dveře jsou tak zpuchřelé, že by stačilo pár kopanců a vyvalily by se z pantů. Ovšem třepající se a vypadávající kamera a především vizuál jak z amatérského porna tomu dodávají ty pravé odpadové grády. Nepochopím jak se tohle mohlo někde dostat do kin. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Název snímku se objeví až před závěrečnými titulky. (Amras)
  • Film se odehrává v americkém městě Beatrice v Nebrasce, ve skutečnosti se natáčel ve Fresnu v Kalifornii. (hansel97)
  • Malú rolu vo filme si zahral aj režisér Chris Lofing, a to žiaka v pirátskom klobúku, ktorého učiteľ napomína v ôsmej minúte filmu. (BoredKid)

Reklama

Reklama