Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chce to opravdu fištróna natočit takovou mizérii, když má produkce tolik peněz a dobré herce k dispozici. James Purefoy je výtečný padouch a užívá si to. Problém je ale ve scénáři. Místo abychom si užili přímočarou jízdu, máme tu pořád nějaké komplikace a zápletky, akce je blbě sestříhaná, zkrátka to zbytečně překombinovali. Několik scén je vysloveně směšných, jiné zase přechytřele ukecané. Smutné je, že chybělo docela málo a byl by to dobrý film. 50% ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako pilot nějakého seriálu, který ale nikdy nebudu chtít vidět. Děj je jednoduchý a na první pohled všechno skvěle odsejpá, jenže akční scény jsou strašně špatně natočené, dialogy k smíchu a fakt, že se u toho všichni tváří tak strašně vážně, tu mizérii jenom podtrhuje. Navíc Purefoy je ještě otravnější než ve Following. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Jasně že tenhle film se na nějaké lepší hodnocení nevytáhne.Béčko,ve kterym je spousta klišé,podivnejch scének,ale zase to vodsejpá,je to solidně krvavý,což je dost potěšující.Film jen pro příznivce žánru,ty,který hledaj art ,originalitu a podobný čůrákoviny i v kuse padající vomítky ze starýho činžáku,radši ať se tomu vyhnou obloukem,a to velkym.80%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když mi povíte, kde jsou ty diamanty, tahle noc bude exponenciálně kratší a potenciálně mnohem méně bolestivá." Tak se nám Čističi naučili odříkávat cizí slova a já musím konstatovat, že klid pana Washingtona se mi hodně líbil, stejně jako drsnost slečny Clintonové. Se správňáckou chytrolínkou Alex jsem však měl trošku problémy, protože měla své "slepičí" chvilky a překombinovanost jejího plánu neomlouvá ani to, že si ho vycucala z prstu během jízdy hotelovou šachtou na prádlo. Mimochodem to je jedna z disciplín, kterou bych si chtěl někdy vyzkoušet. Jinak mě to celkem bavilo a jsem v napjatém očekávání, kdy na sebe USA zase zaútočí a kolik to bude stát životů nevhodně umístěných spoluobčanů. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

No to byla opravdu tragédie. To že bude čistě akční film mít debilní scénář jsem schopen překousnout, když by alespoň ta akce za něco stála, jenže ona nestojí. Choreografie mlátiček a přestřelek je strašně jalová a ještě navíc s příšerným střihem. To si pak při sledování začnu všímat ruzných nesmyslů, které by jinak skryla dobrá akce (např. to že si Alex jako naprostá profesionálka ani neověří jestli má ve zbrani náboje, nebo velmi podivné chování policie, která se snaží zastavit auto způsobem ala GTA atd...) Olga je sice pořád hezká ženská, ale za to já body přidávat nebudu. A co tam kurva dělal Morgan Freeman? :D ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)
  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)

Reklama

Reklama