Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (87)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto totální šílenost, která aspiruje na konspirační paranoickou ujetost roku. Nelze tomu upřít vtip, akci, originalitu a bizardnost. Nevěřila bych, že Ron Perlman něco takového dá, ale je fakt dobrej. To stejné musím říci o jinak krajně nesympatickém Rupertu Grintovi, fakt příjemně překvapil. Takže na závěr - mamince bych tento film rozhodně nepustila, ale já se skvěle bavila, takže za mne 75%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

V akčních sekvencích dokonce výtečný film, ale převážnou většinu času zcela průměrný. To je Monnwalkers, který přetřásá onu jednu zajímavou konspirační teorii o skutečném přistání na měsíci. Což o to, takové téma je divácky vděčné, ovšem Antoine Bardou-Jecquet ho dokázal vyždímat tak maximálně na 70%. Rupert Grint ujde, ale není to herec velkých rolí. Ron Perlman ovšem zde charisma prodává najedničku, žel je vždy až ten druhý. No a o zbylém osazenstvu se nemá smysl dohadovat. Mírný palec nahoru. 65% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborne natočená, nápaditá komédia, ktorá má z každého rožku trošku a keď sa to dá dokopy, tak to funguje skvele. Už dávno som sa pri nejakej komédii tak nezabavil. Je tu všetko, každý si tu môže nájsť to svoje. Je to uletené, strelené, inteligentné, hlúpe, trápne, akčné, trochu krvavé a hlavne je tu toľko uletených situácií, gagov a hlášok ako málokde. Keď k tomu pripočítame výborného Rona Perlmana, tak je zábava zaručená. Inak, milo ma prekvapil aj Rupert Grint. Skrátka super zábavná komédia a príjemné prekvapenie. 80/100 ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Výborní herci, skvělý námět, ale výsledek jaksi rozkolísaný a bez pořádného tahu na bránu. Akční (gangsterské) i halucinogenní pasáže natočeny sami o sobě skvěle, ale do snímku naroubovány tak nějak uměle. Posttraumatické vidiny Perlmana byly ve snímku úplně zbytečně a ty drogové ve mě taky nezanechávaly úplně příjemné pocity a přispívaly k celkové rozbředlosti. Humorných situací je relativně málo (hodně z nich v traileru). Výsledkem je docela fajn filmek na jedno použití za ošuntělé 3*. Nalákán dobovým zasazením, neotřelou zápletkou a skvělým trailerem jsem však byl ve finále zklamán. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, s obsazením jsem neměl problém, ale vyhulené zpracování s drogovými psycho tripy mi příliš nesedlo. Párkrát jsem se sice zasmál a když došlo na střílení, bavil jsem se dokonce výborně, ačkoliv ty ustřelené hlavy sem vůbec nepasovaly. Ale jinak v tom vidím promrhaný potenciál. Škoda. 35% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama