Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (87)

silentname 

všechny recenze uživatele

Chvíľku som premýšľal, či tento film nerobil režisér komédie Super, nakoľko mi to film pripomenul svojimi drsnými a realistickými vizuálmi, ale zase to nebolo až tak nepríjemné ako vo vyššie spomenutom filme. Tu som sa občas zasmial na niektorých momentkách, no celkovo mám pocit, že humor fungoval len v drogovom a hippies štýle a hoci som sa občas zasmial, tak to nestačí na to, aby som povedal, že film stál reálne za to. Rupert Grint sa rozhodol prejsť z kariéry Rona Weasleyho celkom zvláštnym smerom a nemám pocit, že tam úplne funguje. Ron Perlman je ale podľa mňa miestami dobrý a najmä keď má byť drsným CIA agentom. Nemyslím si, že si film pozriem znovu, nápady boli dobré, vizuálne celkom okey, ale chcelo to asi viac sústredenia na to, aby z toho urobli lepšiu komédiu. Takto je to nič moc. Hodnotenie: C- ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Do detailu vytuněná, vtipná a nesmírně příjemná pičovinka plná bizarních existencí, která je vhodná zejména pro ty, co se rádi občas vydají na uchechtaný chemický výlet a místo další projekce 2001: Vesmírné odysey si s potěšením radši nechají narvat do prdele kaktus. Rozhodně nic pro maďarské geje, katolické panny a jiné akurátní upjaté čuráky. Pokud se ovšem nebojíte pevně obejmout bobra ke všemu svolné a duchem nepřítomné flexibilní prsatice, pustit se dračího ocasu pět kilometrů nad zemí a volným pádem se smíchem žuchnout do obří hromady gumových medvídků přesně mezi Rona Vízlyho a otylého teplouše jménem Renátus, kteří vám v tu chvíli kupodivu vůbec, ale vůbec nevadí, rozhodně neváhejte a prudce potáhněte nosem nebo polkněte bez zapíjení. Ten zcela neznámý debutující žabožrout to hned napoprvé uvařil náramně. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Výborní herci, skvělý námět, ale výsledek jaksi rozkolísaný a bez pořádného tahu na bránu. Akční (gangsterské) i halucinogenní pasáže natočeny sami o sobě skvěle, ale do snímku naroubovány tak nějak uměle. Posttraumatické vidiny Perlmana byly ve snímku úplně zbytečně a ty drogové ve mě taky nezanechávaly úplně příjemné pocity a přispívaly k celkové rozbředlosti. Humorných situací je relativně málo (hodně z nich v traileru). Výsledkem je docela fajn filmek na jedno použití za ošuntělé 3*. Nalákán dobovým zasazením, neotřelou zápletkou a skvělým trailerem jsem však byl ve finále zklamán. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je skutečně úlet, v dobrém. Film s japonským webem, uváděný jako francouzský, ve kterém se mluví anglicky a hlavní role obsadili Američan, Brit a Ir a natáčel se v Belgii, kdy agent CIA dostane za úkol zajistit natočení fiktivního přistání na Měsíci Kubrickem, ale všechno se to brutálně podělá, protože všechny postavy jsou úplná hovada :) Překvapivě se to vidět dá a místy je to skutečně vtipné, což jsem ani nečekal. Jen by mohlo být méně krve, i tak je to ale ještě v mezích (byť si to ke konci hraje trochu na Tarrantina). Místy to prostě není nic zvláštního, místy je to skvěle debilní. Za scénu se zkouřeným blbem hrajícím přistání před šokovaným generálem + 0,5* = 3,5* ~~~ "One small... man... eeh... That's one small step for man, one... one giant leap for one small man. Somethink like that." ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Zhuleně zábavný trip s permanentně zhuleným a skvělým Robertem, věčně prachy shánějícím Rupertem a prachy rozdávajícím agentem Ronem. Očekávání byla maličko větší ale i tak jsem se skvěle bavil, nejlepší nastává, když se hoši už konečně dostanou k natáčení přístání na Měsíci. Kozy a krev jsou už jen takový příjemný bonus. Doporučuji sledovat v mírně podnapilém stavu. 69% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama