Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (87)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Harry Potter je slavný, z Hermelióny vyrostla kočka a Ron zůstal stále zrzavý. Mimo prostředí slavné série jsem jej zatím hrát neviděl, takže jsem na něj byl převelice zvědavý a byl určitě hlavní důvodem, proč jsem se ke zhlédnutí tohoto snímku rozhoupal. Musím říct, že mě vyloženě nezklamal. V podobných filmech může klidně hrávat. Dalším důvodem byl pan šmirgl v podání Rona Perlmana, který si střihl svoji typickou roličku. Myšlenka filmu je určitě zajímavá a šílená a rozhodně slibuje kupu zábavy. Bohužel jsem se spíše nudil, protože to nebyl až tak silný čajíček. Pár scének je malinko úsměvných a závěrečná přestřelka je moc pěkná. Zbytek stojí cirka za hovno. Orgasmy zbytku diváctva určitě přejí, ale já přes dvě hvězdy nepůjdu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, s obsazením jsem neměl problém, ale vyhulené zpracování s drogovými psycho tripy mi příliš nesedlo. Párkrát jsem se sice zasmál a když došlo na střílení, bavil jsem se dokonce výborně, ačkoliv ty ustřelené hlavy sem vůbec nepasovaly. Ale jinak v tom vidím promrhaný potenciál. Škoda. 35% ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

S britskými komediemi mám většinou problém, že buď jsou moc vulgární nebo přijdou vtipné jenom Britům. Tohle je však mišmaš, kde najdeme britský humor, americké násilí a kdo ví, co ještě. S obdrženým poselstvím, že tráva, opium a magické houbičky vyřeší všechny trable, jsem se dokousala až nakonec a zasmála 10x častěji než v běžné americké komedii. Akorát mi tam neseděl Rupert Grint, který byl asi obsazen jenom proto, aby tato nízkorozpočtovka měla známou (a ne příliš drahou) tvářičku. Na vedlejší role super, ale na hlavní roli není dost výrazný. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je skutečně úlet, v dobrém. Film s japonským webem, uváděný jako francouzský, ve kterém se mluví anglicky a hlavní role obsadili Američan, Brit a Ir a natáčel se v Belgii, kdy agent CIA dostane za úkol zajistit natočení fiktivního přistání na Měsíci Kubrickem, ale všechno se to brutálně podělá, protože všechny postavy jsou úplná hovada :) Překvapivě se to vidět dá a místy je to skutečně vtipné, což jsem ani nečekal. Jen by mohlo být méně krve, i tak je to ale ještě v mezích (byť si to ke konci hraje trochu na Tarrantina). Místy to prostě není nic zvláštního, místy je to skvěle debilní. Za scénu se zkouřeným blbem hrajícím přistání před šokovaným generálem + 0,5* = 3,5* ~~~ "One small... man... eeh... That's one small step for man, one... one giant leap for one small man. Somethink like that." ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Film jsem dlouho odkládal - dle traileru mi to přišlo až moc ujetý na to, aby to mohlo fungovat. Žánr komedie je v poslední době spíš průser, než zábava, takže se ze mě v tomhle odvětví pomalu ale jistě stává mrzutej skeptik. Nakonec jsem po filmu sáhnul jako po nenáročný jednohubce nedělního večera, kdy jsem se při probírání v danou chvíli přednějších filmů musel z časových důvodů ponížit na kousky se stopáží pod 120 minut, což snímek Moonwalkers splňoval a během filmu jsem se stále více radoval, že volba padla právě na něj :) Jako celek je to velice povedená záležitost, s dobrým obsazením a velice pěkným a hravým zpracováním, ke kterýmu se určitě rád ještě párkrát vrátím - pro mě asi nová "kultovní" záležitost v žánru komedie, za což k původním čtyřem hvězdám přidávám pátou navíc za milý překvapení. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama