Reklama

Reklama

Batman vs. Robin

Trailer

Obsahy(1)

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Morzael odpad!

všechny recenze uživatele

Jdi do hajzlu Olivo, skončíš v komiksovém pekle, a to není pěkné, zeptej se Constantina. Jak může někdo vzít několik parádních komiksových momentů, hodit je do filmového mixéru a udělat z nich plytkou slátaninu, která je ostudou pro všechny postavy v ní učinkující, to nepochopím. Já už ke konci ani ty postavy neposlouchal, protože ty moře a řeky patetických dialogů a vaty se fakt nedaly vydržet. A to jsem myslel, že Son of Batman bylo dno. Pokud jste nečetli předlohy, jen do toho, jinak se tomuto skvostu raději vyhněte. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbehovo veľmi riedke pokračovanie Son of Batman, ktoré by najlepšie fungovalo ako tretie dejstvo jednotky. Rozoberá to isté čo predošlý film (pomsta vs. spravodlivosť, rešpekt k autoritám), len je to obohatené o dejovú líniu s kultom, ktorá je inak úplne prostučká a iba sa vezie na súčasnom trende konšpirácii, bez toho aby pridala niečo viac, ako je štandard. Takže nedočkáme sa žiadnej hlbšej mytológie, či histórie kultu. No to možno v pokračovaní, ktoré ale dúfam, že už žiadne nebude a radšej sa dočkáme iných príbehov, lebo Damien je dosť otravná postava. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Batman vs. Robin mě zaujal názvem a očekával jsem od něj vypjaté souboje mezi gothamským strážcem a jeho horkokrevným synem. Takovéto sekvence jsem se sice dočkal, ale samotný souboj mezi nimi trval asi dvě minuty a to mě mrzelo. Akce je zde slušné množství, ale mohlo jí být i více. Jsem rád, že předchozímu Robinovi zde bylo věnováno více prostoru. Čekal jsem nějaké zvraty, kterých jsem se nedočkal. O trošku lepší než Batmanův syn, ale v celkovém součtu se to prostě na čtyři hvězdy ještě nedostane. Uvidíme, co nabídne třetí díl a jakým způsobem uzavře tuto trilogii. Za mě dávám 70 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby za predaj Blu-ray v USA $1,897,029 //počet predaných kusov 110,991Tržby za predaj DVD v USA $890,801 //počet predaných kusov 62,269║ veru opäť dosť drsné a až psycho hlavne na začiatku, tieto novodobé animáky už veru moc pre decká nie sú vhodné čím rozsah vhodného publika sa zužuje, kde sú tie časy keď ako malí frkani mohli pozerávať v TV seriály ako Batman, Spider-man, Transformers,.... dávno preč, rovnako ako v hraných komiksových seriáloch(Arrow, Daredevil) sa dosť pritvrdilo tak aj dnešné animované filmy-seriály už moc pohody uvoľnenosti hravosti neprinesú, veru stále viac sa len a len pritvrdzuje, čo je škoda, na druhú stranu ale príbehovo tento diel je jeden z tých najlepších, má dobrý dramatický oblúk, akciu a výbornú animáciu /80%/ ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Asi na stejné úrovni jako předchozí Son of Batman. Animace na DC už standardní a příběh poslepovaný z několika komiksů. Pořád mi vrtá hlavou, proč prostě nevezmou tu skvělou předlohu (v tomto případě Soví tribunál) a neudělají film hlavně podle ní. Ty scény, co jsou převzaté přímo z tohoto příběhu (Batmanovy halucinace, útok na Wayne Manor) působí skvěle, ale pak tam přidají toho fakana Damiana a prstu vycucanýho überPařáta a začne to jít do kytek. Kde jsou sakra ty skvělý animáky jako Mask of the Phantasm nebo Under the Red Hood. 56 % ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) namluvil Batmana, jenž je hlavním hrdinou tohoto filmu, ve známé videohře „Batman: The Telltale Series“ (2016) a také v jejím pokračování „Batman: The Enemy Within (2017)“. (slipknotfan)
  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) se napříč animovanými filmy na motivy DC komiksů také představil jako Joker, Two-Face, Jason Todd a několikrát dokonce i jako samotný Batman. (slipknotfan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno