Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Banana je seriál navazující na životy vedlejší postav ze série Cucumber (2015). Russell T. Davies zde rozvíjí děj kolem osmi mladých homosexuálů. Gayů a lesbiček. A věřte, jakkoliv se zdá být britská společnost liberální vůči homosexuálům, nijak to nezjednodušuje jejich životy a rozporuplné emoce. (geklon)

Recenze (3)

bllm 

všechny recenze uživatele

Spíš než seriálem bych to nazvala sérií krátkých filmů. Každá epizoda je věnována jedné z vedlejších postav z Cucumber, některé známe víc jako třeba Deana nebo Scoty, ale většina se jich jen tak mihla. Epizody na sebe nijak nenavazují, osudy posatav se neprolínají, takže se bohužel o postavách nic hlubšího nebo zásadnějšího nedozvíme - jako jsou to epizody ze série, tak je to jen epizoda ze života jednoho člověka. ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Banana se mi líbí více kvůli postavám, které jsou mi prostě bližší, navíc spektrum charakterů je tu mnohem širší, starší Cucumber je, dá se říct, jen o mužích, a to je, přiznejme si to, někdy dost nuda. Zato Banana nám toho nabízí opravdu hodně a LGBT spektrum snad celé vyčerpá (doufejme) - hodně mě potěšilo objevení transgenderu postavy. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* krátké příběhy přibližující životní osudy vedlejších postav ze série Okurka, jež většina v ní měla jen štěk. Nic podstatného nerozvíjí ani nepřináší - jen tak 2-3 epizodky stojí za povšimnutí. Proto slabší známka, i když se tu můžete seznámit s prapodivnými týpky ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama