Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (675)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli od filmového muzikálu čekáš promakané choreo, líbivé melodie, dobré hlasy herců, trochu napětí, trochu srandy a trochu romantiky, no tak to seš tady správně. Nějaké připomínky bych sice měl, jako třeba že bych klidně uvítal víc songů nebo stručnější finále, ale radši budu chválit. Byla to velká zábava, i díky poznávačce Kdo je kdo známých ksichtů zmaskovaných k nepoznání. Jo a závěrečné titule u mě mají cenu za měsíc duben. Ovšem co mě potěšilo snad ze všeho nejvíc, tak přístup Emmy Watson. Pobíhala po tom zámku zhruba týden a zmákla to v jedněch hadrech! To je holka podle mého gusta, žádná princeznička Fň. Film jsem samozřejmě viděl v originále, dabované verzi nechť prosím pohlaváři ČSFD založí náhradní profil. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, pohádkový film o známém příběhu Krásky a zvířete. Je to krásně barvité, efekty jsou velmi dobré a Emma Watson září. Oceňuji velmi dobrý český dabing, líbilo se mi hlavně, že nadabovali i písně a nemusel jsem tak číst titulky. Jinak co mi trošku vadilo na filmu, že tam mohlo být o trochu méně těch písní. Ty sice byly celkem hezké, ale bylo jich tam až moc. ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Nemám to jak obsáhle zhodnotit. Kouzla animáku to nedosahuje z velké části: Nejlepší píseň je stará dobrá Beauty and the Beast a zbytek písniček, zvlášť na začátku, nestojí za moc na to, kolik se jich do nás snaží narvat. Výprava je skvělá, ale digitální bordel je opět až moc překážející. Delší než bych chtěl, herecky slušný, hlavně Evansův Gaston je úlisný jak má být. Neurazí. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Bonjour! Bonjour! Bonjour! Bounjour! Disney se opět rozhodl natočit hraný film dle jejich úspěšného disneyovského animáku. A povedlo se natočit neuvěřitelně skvělý nádherný film který je natočen zcela neuvěřitelně. Jde spíše opravdu o hraný remake známého animáku avšak je to natočeno neuvěřitelně geniálně s neuvěřitelně krásnými písněmi a geniální práci za kamerou i před ní. Krásná pastva pro oči a práce krásná a poctivá. Dlouho jsem nebyl tak nadšen z vizuální podoby a celá scéna s písní We Are Guest je neuvěřitelná. Už od scény Bonjour jsem si říkal, že jsem něco tak nádherného dlouho neviděl a vydrželo mi to do konce. Krásná práce Disney! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Těžká sázka na jistotu. Na druhou stranu ale pečlivé barevné vysoustružené dílo pro všechny věkové generace, které po příběhové stránce pečlivě adaptuje jeden z nejúspěšnějších animáků z Disneyho dílny. Popeluška se mi asi líbila o chloupek více, ale na to, že je to o půl hodiny delší mě to poměrně příjemně překvapilo...75% ()

Galerie (392)

Zajímavosti (39)

  • Emma Watson (Belle) svými podněty přispěla ke konečné podobě kostýmů své postavy. Odmítla nosit korzet a přála si nosit boty, které by její Belle umožnily pohodlnější chůzi. Celkově se tak její venkovské i plesové šaty lépe hodí pro akční scény, které vyžadují běh i jízdu na koni. (Kiisaki)
  • V erbu zámku zvířete najdeme lva, kance a iniciály WD (tyto iniciály mají zastupovat fiktivní postavu Williama Devereauxe, ale mohou být také vykládány jako Walta Disneyho). (Zdroj: Falcon)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama