Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Bena a Semira byla poslána kontrola - komisař Ludwig Tietze. Bylo totiž zjištěno, že jsou bezkonkurenčně nejnákladnějšími policisty NRW (díky počtu rozmlácených aut), a tak se jejich činnost bude kontrolovat. Musí se šetřit. Hned při prvním zásahu komisař skutečně zabrání zničení dalšího vozidla, pronásledovaní lupiči ovšem uniknou. Jedná se ale evidentně o známé firmy a Ben se Semirem tuší, kde udeří příště. Požadované posily jim ovšem Tietze z úsporných důvodů zamítne. Policisté se ale s komisařem sbližují a zjišťují, že je vzorný manžel a otec pěti dětí. Pak se ale objeví lupiči a Tietze v jejich vůdci poznává svého podnájemníka Boba Sensera. Lupiči unikají a unesou i Ludwiga. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

topol999 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší epizoda celé Kobry. Svižná, akční, vtipná epizoda, ve které si vyhrál zejména L. Tietze a vyfetovaný Senser. Opravdu vynikající dabing (zejm. pan Plachý a Šrom). "To je mufík!" 100% ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený díl, který okořenil kontrolor Týce alias Mufík (ve skvělém dabingu Jiřího Plachého), který má za úkol posvítit si na nejnákladnější policisty v Německu, což jsou samozřejmě Semír s Benem... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama