Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajtovi sa po rokoch pátrania podarí chytiť a zabiť nebezpečného vraha, ktorý unášal a zabíjal nevinné obete. Vrah sa venoval okultizmu, a preto je jeho úkryt plný tajuplných symbolov. Policajt si ako dôkaz z miesta činu odnesie ručne vyrobené bábiky, ktoré sa však nedopatrením dostanú k jeho dcére. Bábiky sa tak ocitnú v nesprávnych rukách a policajt po tom, čo sa pri vražde v jeho oblasti objaví symbol známeho vraha, zisťuje, že tento prípad sa ani zďaleka neskončil. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Byrokratický detektiv způsobí smrt řady nevinných. Prokleté panenky si nacházejí své oběti po smrti sériového vraha. Pomocí pradávné magie (okultismu ne) do nich uzavřel svůj strach, děsy a hrůzu, které pak ovládnou toho, kdo si panenku vezme. Průměrný slasher s několika hezkými scénkami - nejlepší je fulciovské vrtání hlavičky. Krví se sice nešetří, avšak většinu dalších útoků si divák domýšlí. Zahradní nůžky i ty obyčejné se míhají, skleněný střep podřezává, leč divák vidí už jen tryskající rudé fontány. Pokud by byl film napínavější, rozhodně by to nevadilo. Jenže mezi útoky plyne děj líně a atmosféra se vytrácí. Pěkné je, že za veškeré hovadské chování postavy zaplatí tak, jako třeba detektivova parťačka (to byl nápad, vydat se na cestu do domu sama...). Mrzelo mě, že detektiv nakonec ztrestán nebyl! 2,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit, že je snímek nějaký jedinečný ve své zápletce, ale to napětí zde do určité míry je a především se mi líbilo, jak je to vedeno drsnou cestou, ale nejen v tom krvavém smyslu, ale třeba i v tom, jak je zde zahrána dětská postava. Ta holka je místy skutečně děsivá a stačí na ní jeden jediný pohled, aby vám přeběhl mráz po zádech. „Worry Dolls“ není skvělý film, ale přišlo mi to minimálně průměrné, i trochu lepší. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že s tímto režisérem, to jde spíše poslední dobou z kopce. Dva a půl roku očekávaný Slasher Open 24 Hours, byl nakonec jen průměr a nejnovější Dark Light, byl dokonce podprůměrný až televizní Horor. Padraig Reynolds, má na svém kontě celkem čtyři filmy/Horory a tenhle jeho druhý, je pro mě ovšem velikým překvapením. Už ta úvodní scéna, kde vrah provrtá hlavu policajta skrz na skrz, mě solidně odrovnala. Příběh, je o prokletých, dřevěných panenkách, vyrobené šamankou, kdesi v Guatamele, které se dostanou k nevinným lidem v podobě přívěšku, který z nich udělá vraždící psychopaty. Jsou tu celkem tři povedené, brutální, krvavé vraždy, příběh mě oslovil, bylo to napínavý, má to slušný tempo, postavy celkem sympatické a finále bylo pěkně intenzivní. Za mě podařený Horor a určitě se podívám na režisérovo prvotinu Rites of Spring, ať to mám hezky komplet. (210. hodnocení) ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový horor. Policista zabije chlápka, který vraždil. Tento chlápek měl,ale u sebe panenky, které byly posedlé. Ty se později dostanou k jiným lidem a kolotoč vražd pokračuje. Hned prvně mě překvapil styl filmu čekal jsem něco ve stylu Dětské Hry kde budou vraždit panenky,ale je to spíše ve stylu, že ty panenky jsou jen prostředek ke vraždění. Hned první scéna je hodně povedená, ale i ostatní vraždy též ujdou a jsou krvavé. V rámci žánru lepší průměr. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Teej škody.. Tohle se mělo natočit za normální peníze a mohl to bejt sakra nářez. Už začátek jak jsem slyšel zvuk motorovky..teda vrtaku :) krve dostatek i dobrej námět..bohužel schází peníze a to je vidět všude.. herci, efekty...chjo.. :( 5O% když už něco může bejt dobré gore..tak je to amatérský film..jaká škoda.. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama