Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

stration 

všechny recenze uživatele

Zpěvák z HIM nahání hrůzu jedné sympatické rodince, která se právě přestěhovala do domku, co vypadá jako z americkýho hororu. Ale vážně. Ze začátku to vypadá jako naprosto tuctový, nudný a sériový hounted house kousek, ze kterého se má vyklubat nějaké strašlivé tajemství a duch ve sklepě (apríl, na půdě). Světe div se, ono se to rozjede jinak a perfektní konec dokazuje, že z režiséra podprůměrného vraždění lesbických upírek se může vyklubat ještě solidní hororový nadšenec. Doporučuju jako jednohubku pro všechny, kteří bydlí, a nebo ještě lépe, se chystají, postavit nějakou pěknou dřevostavbu. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, aby mě horor neskutečně nudil a z ničeho nic vtáhl do děje a do titulků nepustil. Začátek působí jako typické ,,Haunted Houses," postupně se to rozbíhá k ,,Home Invasion" v podání skvěle slizkého Ronnie Gene Blevinse, aby se to přehouplo v úplně něco jiného, co nikdo nečekal. Popravdě, i když už by mělo být divákovi jasné, čeho byl v tu chvíli svědkem, já potřeboval ještě pár dalších scén, abych si byl opravdu jistý. S obsazením rodinky nemám problém, sympatičtí byli tak akorát a herecký um dokázali prokázat. SPOILER - V tomhle ,,stylu subžánru" jsem ochotný tolerovat absenci gore, když je to pěkně klaustrofobické, a že ono je, u finále jsem ani nedýchal. Bombastické uličky mezi stěnami, všude tajné vstupy.. to já prostě můžu. Vzhled záporáka je fantazie, vysoký, vyhublý a hlavně ošklivý, takže z něj jde strach. Když se šlo postupně do finále, atmosféra z nejistoty by se dala krájet. Nejednoho hororového nadšence potěší konec, protože to nejede v zaběhlém systému happy endů. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rodina se přestěhuje do nového domu. Zpočátku jde všechno dobře až na stížnosti dcery, že s tím domem něco je pak se dozví,že v tom domě jednu rodinu vyvraždili a jedna rodina zmizela. Později zjistí, že tam opravu něco/někdo je a nemá dobré úmysly. Tento horor má výhodu v tom, že takových hororů moc není takže nadprůměr. Jinak alternativa https://www.csfd.cz/film/453158-the-neighbor/komentare/ případně https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nadpruměrná a vcelku neznámá “hororová” novinka, obzvláště se mi líbila hudba, která tam uplně sedla. Nápad slušný, ikdyž ti, co viděli The boy nebo Housebound, to zřejmě v prvních minutách prokouknou. Nicméně pořád jde o dost dobrý filmek, který drží napětí a atmosféru a má intenzivní finále, kdy prostě rodině fandíte o stošest. Jediné, co se mi nelíbilo, že záporák byl na scéně trochu moc, takže ztrácel na děsivosti, a zvuky ve stylu zombie skřeků k němu vůbec nesedly, ale to se dá prominout ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla nečekaná bomba. Staženo na rychlo jen proto, že zaujal popis a hodnocení. Ze začátku se mi sice chtělo spát, protože už byla hluboká noc, ale tenhle film mě hodně rychle vytáhl za vlasy a mrštil se mnou po hlavě do děje a vcucnul mě jak špagetu. Rozjezd je velmi rychlý, atmosféra houstne, kolem se děje hodně divných věcí a nevíte, která bude ta hlavní. Je to hodně nepříjemné a po dlouhé době jsem měla uvnitř sebe fakt strach. Závěr je nepředvídatelný mazec, prostě po dlouhé době fakt precizní béčko. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama