Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu jsem neviděl (možná zkusím), u druhé jsem dal závěrečný díl. Myslím, že jsem o nic nepřišel, jeden díl byl důstojným zástupcem série. Vraždění pistolí, stínáním hlavy, pohřbíváním za živa, tajemno a la středověk, žijící potomci českého krále - to všechno mě nevyděsilo, ale donutilo k několika mírným úsměvům. ()

golfista 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé série bych chtěl použít staré přísloví "konec dobrý všechno dobré" ale musím zůstat pouze u toho "konec dobrý".... Už v první sérii mi vadila roztahanost a hodně "vaty". Druhá série má všeho víc. Zbytečných postav, záporáků, zbytečných linií, blbostí ve scénáři, špatnýho castingu, PP a fakt hodně "vaty". Těch sedm dílů je prostě moc. Scenárista se pak snaží dodržet smlouvu a takhle to dopadne. Zlatý časy trilostrachologií :) ... Chápu, že Strach je prostě v kurzu, ale lepší je "neředěný"... ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Labyrint II vyhrál soutěž "Nacpi do seriálu největší počet herců s minimálním přínosem k ději". Chudák Jirka Dvořák, celý film utíká, aby se nám nakonec úplně vytratil. Tisíc výslechů Martina Myšičky a jeho manželky a nic z toho. Sledujeme linku s dvěma klukama, co si připravují vejlet do studny na Templštejně jenom proto, aby při hledání přišel místní děda a řek, že ten šutr ležel o kus dál. Nešlo třeba ty kluky vypustit a nechat staříka přijít na místo jen tak při nedělní procházce? A dlouhá pasáž s nic netušícím hrobařem, co si nakonec svejch peněz užil, i když mluvil, byla prosím nač? A tak dáááálééééé. Ty dvě hvězdy jsou ještě milosrdné na to, jak nám tady v podstatě jednoduchá zápletka nabobtnala na milion dva vedlejších linek, které ale byly nakonec nezajímavé, neopodstatněné a vlastně nudné. Jenže halt jednoduché vysvětlení muselo počkat do 7. dílu. Na druhou stranu musím ocenit, že se v tom několikatisíci stránkovým scénáři Jirka Strach neztratil. To musela bejt hrozná fuška. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první, skvělé, sérii celkem propad. Uznávám, že jsem nečekal takové rozuzlení. Jen jsem se neubránil pocitu, že by se to hodilo více do sérií Ďáblova lest a Ztracená brána. Ps. obsazení hájka a Vilhelmové mi naprosto nesedělo. Shlédl jsem nyní 3. sérii a nechápu, že všechny tři měli stejný tvůrčí tým. Dvojka je jednoznačně statická a průměrná, což je u tak schopného týmu zvláštní. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, že druhá serie bude vykradačkou první nebo ostatních krimi serií od Jirky Stracha, a i když jsem chvíli myslel, že to není tak originální nebo tak záživné a uvažoval jsem o 4 hvězdičkách, poslední díl zvednul laťka sakra vysoko! Vybroušená zápletka, dobrá pointa, napětí, záhady, přesně, to, po čem člověk touží....objevovat neznámé a tajemné. Velká škoda je, že u druhého shlédnutí už člověk nebude v takovém napětí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Filmovalo se v Dolních Kounicích, Brně, zámku Hoštice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Filmovalo se na zámku Hradec nad Moravicí a v Brně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama