Reklama

Reklama

Uuups! Noe zdrhnul…

  • Německo Ooops! Die Arche ist weg... (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Je konec světa! Blíží se obrovská povodeň, dostatečně velká na vyhubení veškerého života na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea na ní omylem nejsou. Pravé dobrodružství tak pro ně teprve začíná. Při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci nejen lstivé nepřátele, ale také najít nové kamarády a uvědomit si, na čem v životě skutečně záleží. Podaří se navíc zachránit Finíkovi život svého otce a zajistit sympatickým Raťafákům místo na arše? (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (25)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Noe nezdrhnul, on se v tom filmu vůbec neukázal. No nic. Spousta animovaných zvířátek a jako hlavní hrdinové dva podivní plyšáci – jeden fialový a druhý oranžový. Pak na biblický příběh naroubovaná dobrodružná moralita pro děti. Pokud se opravdu nudíte, tak se na to koukat dá. Jinak bych hledal jinde... ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

S konečným hodnocením bych byl k našim neměckým sousedům shovívavější než pár zdejších uživatelů. Němci si nemůžou dovolit rozpočet Pixaru ani Dreamworks a přesto vytvořili až překvapivě slušnou (samozřejmě na poměry německého "béčkového" animáku) animaci se sympatickými hrdiny (Raťafáci jsou celkem boží), občasným slušným nápadem (2D plošinovka, 3D akce, tetris) a občas i solidním vtípkem (přesun přes kamenný most), kterého naštěstí dabing nezabíjí. Příběh malých stavitelských Raťafáků mě v kině (Olympie, 2 osoby v sálu => já a moje přítelkyně) bavil a ta hodinka a něco k tomu mi příjemně utekla. Nečekal jsem, že mi to uteče rychleji než infantilní Mimoňi a nafouklá bublina zvaná V hlavě. Nečekané to zjištění. V konečném součtu pro děti určitě hodně barevné a především zábavné, pro mě kupodivu taky. PS.: Jednoho Raťafáka bych si domů klidně vzal. 5/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začátek je ještě trochu zajímavý. Je zde Noemova archa, ale bez Noeho, který by se staral o to, kdo na archu bude, nebo ne. A tak se zvířátka postarají sama. Jsou zde i nějaké příšerky, což je fajn oživení, ale pak už to jen padá do klasických příběhových klišé a nic speciálního se zde neděje, sledujete jen klasickou kostru toho, jak se ti, co si nerozuměli, dostanou k sobě a zachrání, co se dá. ()

psekera odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka89 musel být ten pán co seděl včera v první řadě a spal, jinak si neumím vysvětlit ten plný počet. Bohužel film je takový úplně nijaký. Vtipy jsou asi německé proto se jim neumím smát a nebo je nechápu. Děti na to koukali nesmáli se a já jim vysvětloval co se děje aby pochopili trochu smysl. fakt děs. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Animaků s mluvícími zvířaty hutně přibývá, a už to přestává mít speciální kouzlo. Pomalu na ně začínám být alergický. Smíchat Noeho a zvířátka v animovaného filmu není špatný nápad, v první řadě by ale musel být postaven na hodně originálním příběhu, který by udělal z filmu zapamatovatelný snímek. Tak jak se to povedlo nejednou Pixaru nebo Dreamworksu. Bohužel ale... ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama