Reklama

Reklama

Práh

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Poetický / Mysteriózní
Česko, 2015, 3 min

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jindra Vosecký (Shogin) mi pred pár dňami poslal odkaz na jeho nový krátkometrážny film. Po malom nedorozumení som si ho pozrel a odpísal mu niečo v tomto duchu: "Práh" je zvláštny, pôsobivý kreatívny počin. Je to dobré, kámo. Prečo si to nezaradil aj na CSFD? Mal by si to sem hodiť. Bol by som iste jeden z prvých uživateľov, čo by sa ku tomu vyjadril. Samozrejme, že pozitívne, tri hviezdičky by len tak zasvišťali." No a ono už je to tu. Výborne. Takže tie sľubované tri hviezdy s radosťou dávam a zároveň prajem veľa zdaru a chuti do ďalších projektov. *** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s MM_Ramone. Určitě jde o zajímavý amatérský počin, který má zajímavou myšlenku, pohlednou účinkující, solidní hudební/zvukový doprovod a navíc netrvá moc dlouho. Ty tři minuty utekly opravdu rychle, klidně mohlo být i delší. Určitě i já se těším na další autorovu tvorbu. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé záběry působí profesionálním dojmem, ale propojení záběrů, zvuková kvalita a celkový dojem odkazují na amatérskou tvorbu, každopádně však nadějný počin! *** Ve zkratce: Ona a Praha. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Pochválila bych herečku. Do budoucna pro tvůrce - je ale zapotřebí si něco málo o filmu přeci jenom zjistit, když už to není žádná prvotina :) ()

Reklama

Reklama