Reklama

Reklama

Expanze - Série 2

(série)
Trailer 2
Sci-Fi / Drama / Mysteriózní
USA, 2017, 9 h 18 min (Minutáž: 41–48 min)

Předloha:

Daniel Abraham (kniha), Ty Franck (kniha)

Kamera:

Jeremy Benning

Hrají:

Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Frankie Adams, Florence Faivre, Shawn Doyle, Shohreh Aghdashloo, Thomas Jane, Nick E. Tarabay (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V druhé sezóně se napětí mezi všemi stranami i nadále zvyšuje, čímž se posádka Rocinante dostává do ještě riskantnější situace. Protomolekula ohrožuje bezpečnost celé sluneční soustavy, zatímco ona velká konspirace, jež vedla k jejímu uvolnění, začíná být odhalována. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (27)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schválně jsem si zkontroloval, jak jsem hodnotil epizody první řady, a bylo to tak, jak jsem si myslel. Druhá sezóna na mě působila lépe, než ta první, měl jsem pocit, že tvůrci už přesně ví, co chtějí, a příběh vypadal, i přes mnohé dějové linie, uceleněji. Tím víc mi vadilo, že se i tentokrát objevilo několik větších nelogičností (ty drobné jsem prostě ignoroval), chtělo by to zodpovědnější kontrolu kvality:-) Každopádně je mi už teď jasné, že nevynechám ani další pokračování ()

M1k9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud se v seriálu objeví nějaká vedlejší scéna, tak má hluboký smysl a dává příběhu a postavám velkou hloubku. Takže nejen, že druhá série zrychlila, ale také předvedla emocionálně silné scény. Víc než bych čekal ve druhé sérii. Líčení psychologie hlavních postav dostalo hodně prostoru a to je dobře. Především jsme se seznámili s jejich slabými stránkami. Jsou to komplexní postavy a je radost sledovat jejich další kroky. Za zmínku stojí bleskurychlé vyřešení románku Holdena a Naomi. 3 minuty? Říkám to pořád, tento seriál sviští světelnou rychlostí. 10/10 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria prekonala tú prvú a to nebude vždy v tomto žánri pravidlom. Podľa ohlasov na také Wayward pines napríklad. Iba treba dúfať, že Netflix či SyFy či kto to financuje najviac nezačne zase zmätkovať a seriál nezruší, to by bola škoda, ale tri série asi budú stačiť. Dejovo podľa mňa celkom nadupané, pretože v každom dieli svižne striháme medzi viacerými dejovými líniami a tým pádom to má celé spád, tempo a rytmus. Škoda straty jednej dôležitej postavy, jej návratu sme sa na konci nedočkali a ja dúfam, že k tomu dôjde o rok. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší vesmírný seriál co tady teď máme. Kvalita má vzestupnou tendenci a druhá řada směle překonává tu první. Malinko chybí detektivní linka, tu ale nahrazuje mysteriózní odhalování modrásků. Dost prostoru získává Ganymedes i Mars a Venuše v závěru příjemně překvapí. Nehorázná pecka. Snad si udrží své kvality. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je uplně jiné kafe. Karty jsou na stole a děj se sune vpřed solidním tempem. Celá zápletka navic (konečně) dostala smysl. Bohužel v polovině řady tempo poleví a začne se vytrvale žvanit (většinou o nesmrtelnosti chrousta = nic co by posunulo děj). Ke konci zase chytí druhý dech a 20 miut před koncem řady máme 3 rozjeté linie které je třeba ukončit... prostě mazec. Na kecy není čas. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama